02
kol
Rijeka
Trsatska gradina

Baladur

Rijeka | Trsatska gradina

02. 08. 2022 | 20:00

Baladur

BALADUR

share

Opatijska klapa Baladur ušla je u sedmu godinu svog djelovanja, a 2022. godinu obilježila je svojim prvim autorskim singlom i video spotom, a kruna ove godine svakako će biti prvi veliki samostalni koncert kojeg će klapa održati 2. kolovoza s početkom u 21:30 sati na jednoj od najljepših hrvatskih koncertnih lokacija – na Trsatskoj gradini, s pogledom na Rijeku. 

Bit će to izvrsna prilika da se klapa predstavi u svom pravom svjetlu te za ovu prigodu priprema i poneka repertoarska iznenađenja, a osim posebno pripremljene vizualne produkcije ovu će posebnu večer obilježiti praizvedba novog singla te će tako publika na koncertu imati jedinstvenu priliku biti prva koja će čuti novu skladbu Baladura “Evo ti se vrnjan” koju potpisuju Robert Grubišić kao autor glazbe, Vjeko Alilović kao autor stihova te Renato Surić kao aranžer skladbe.

Koncert “Baladur na Gradini” će publici ponuditi još jednu atrakciju – posebne glazbene gošće, vokalnu skupinu “DiM” koju čini 8 mladih dama koje plijene pozornost svojim vrsnim pjevanjem te će njihov nastup biti svakako pravi doživljaj. Ova posebna glazbena večer ima i svog voditelja te će popularni Borna Šmer biti domaćinom koncerta, a svakako treba naglasiti da je ulaz na koncert besplatan.

Sljedeći događaj

03
kol
Zagreb
Klub Močvara
Mdou Moctar