21
tra
Rijeka
Botel Marina

Barbara Munjas

Rijeka | Botel Marina

21 .2022

Barbara Munjas

6

share

Barbara Munjas je kantautorica koja se posljednjih godina nakon glazbenog djelovanja u sastavima “Gustafi” i “Barbari” posvetila solo karijeri. Na Impulse Festival dolazi promovirati svoj debitantski album “Right Place Right Time” koji uskoro izlazi za Aquarius Records.

Veselimo se prvom albumu jedne od najoriginalnijih kantautorica hrvatske scene te njegovoj koncertnoj promociji koja će se održati na botelu Marina u punom sastavu s pratećim bendom.

Na albumu se nalaze uspješnice kao što je singl “Gone back” s kojim je 2020. osvojila nagradu za pjesmu godine u izboru publike na portalu Muzika HR te nagradu AMVA za najbolji regionalni indie videospot godine.

ULAZNICE I SERVISNE INFORMACIJE

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40,00 kn moguće je kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka ili u mrežnom sustavu Entrio.
Ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena se diže na 60,00 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama.

Hvala na razumijevanju i dobrodošli!

Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, Primorsko-goranska županija, HDS-ZAMP i Zaklada Kultura nova.

Sljedeći događaj

22
tra
Zagreb
Centar kulture na Peščenici
GLAZBENI KNAP – Darija Auguštan & Viktor Čižić