15
lip
Osijek
Dvorište Stare Pekare

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra u Osijeku

Osijek | Dvorište Stare Pekare

15. 06. 2024 | 20:00

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra u Osijeku

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra u Osijeku

share

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra dolazi u Osijek i obećava jedinstvenu glazbenu rapsodiju koja će sve posjetitelje ostaviti bez daha. Ovaj potencijalno nezaboravan koncert će se održati u dvorištu Stare Pekare 15. lipnja 2024. godine. Spoj multikulturalnosti, virtuoznosti, zabave i dobrog provoda čeka nas već na ulazu.

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, sastavljen od talentiranih glazbenika koji spajaju različite glazbene tradicije, donosi nam energičan i zarazan zvuk koji će nas sve natjerati na ples i oslobađanje u ritmu. Bend je poznat po svojoj zabavnoj izvedbi koja spaja balkanske i flamenco ritmove s modernim notama, stvarajući nezaboravan glazbeni doživljaj.

Ulaznice za koncert će biti u pretprodaji po cijeni od 25,00 € za sjedenje i 20,00 € za stajanje. Na dan koncerta, cijene će biti 30,00 € za sjedenje i 25,00 € za stajanje. Ulaznice u pretprodaji od Ponedjeljka 22.04. možete kupiti u Barcelona pubu Osijek (samo ulaznice za stajanje) te putem online platforme Core Event.

Organizatori ovog spektakla su Kreativna agencija Adverta i Orgasmatron Schedule, koji su se pobrinuli da ovaj događaj bude nezaboravan i uzbudljiv te ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe da se prepuste ritmu, plesu i uživanju, te da zajedno stvorimo nezaboravnu atmosferu popraćenu čarima otvorenog zvjezdanog neba.

Sljedeći događaj

15
lip
Zagreb
Atrij Centra KNAP
Pešča ChillOUT: Ljetno kino