03
ruj
Zagreb
AKC Attack

Bass Attack w. Babilonska, Meka Drina

Zagreb | AKC Attack

03. 09. 2022 | 22:00

Bass Attack w. Babilonska, Meka Drina

bass

share

BASS ATTACK w. BABILONSKA, MEKA DRINA / AKC ATTACK / 2.9. / 22:00 / 35 KN
Brzo nam se prišuljala post-ljetna sezona koju započinjemo prvim vikendom u rujnu sa nutritivnim miksom za novu, još bolju sezonu u Attacku. Idemo započeti s brzim melodijama i masnim basom.

BABILONSKA
Babilonska je obožavateljica svega od čudnovatih jazzera, preko hip hop ritmova, do rifovlja iz najdubljeg grotla pakla. U klupskom kontekstu uživa miješati raznolike žanrove uz naglasak na teški bas i razigrane perkusije, s dozom etno prizvuka i drame. Proteklih 8 godina redovito je DJ-ala mjuzu po zagrebačkom nadzemlju i podzemlju te domaćim ljetnim festivalima. U KSET-u je pokrenula ZEZ Festival koji predstavlja eksperimentalnu glazbu i sound art, a s ekipom je dio klupskog programa Subtilno posvećenog drum and bassu, footworku i jungleu. Krajem 2021. je nastupila na Boiler Room večeri u Attacku.
• https://soundcloud.com/wingsforshtuka-1
• https://www.mixcloud.com/wingsforshtuka/

MEKA DRINA
Meku Drinu smo mogli vidjeti na Heiße Scheiße eventima u Attacku i u sklopu programa „Zvuci dnevne sobe“, ali i na eventima RARE BIRD EXPO-a; nemojte očekivati ništa mekano jer mu je igra tvrda kombinacija techna, ghetto, electra, breakbeata i još nekih iznenađenja tipa hyperpop i juke.
• https://soundcloud.com/marjan-kli-anin-762880489

Sljedeći događaj

04
ruj
Zagreb
Boogaloo
Mgla