03
pro
Zagreb
KSET

Ben Kaplan

Zagreb | KSET

03. 12. 2021 | 20:00

Ben Kaplan

Ben Kaplan

share

Nakon punih pet godina kanadski glazbenik, tekstopisac i ponajviše zabavljač Ben Caplan se 3.12. vraća u KSET!

Iako na prvi pogled povučene prirode, od prvog trenutka kada se Ben popne na pozornicu pa sve do posljednjeg, njegova karizma i stvaralaštvo koje šalje prodorno svojim glasom, agresivno preko klavira, a profinjeno gitarom pruža publici glazbeno i duhovno zadovoljstvo koje danas ne prevelik broj umjetnika može ostvariti uživo. Njegove skladbe inspirirane su narodnom židovskom i istočnoeuropskom glazbom povezanom s njegovim soulom što ga čini prilično unikatnim.

Ben će nas posjetiti u sklopu svoje istočno-europske turneje, kojom promovira svoj najnoviji album pod imenom “Old Stock”. U spomenutom uratku Ben istražuje teme migracije, gubitka, tame, ljubavi, seksualnosti i Boga. Pjesme su originalno napisane za kazališni mjuzikl pod naslovom “Old Stock: A Refugee Love Story”, a svojom turnejom Ben uspješno nastoji približiti kazališne materijale publici kroz svoje šarolike nastupe predvođene njegovim specifičnim bariton vokalom, ali i mnoštvom instrumenata koji izvedbu uživo čine nezaboravnim glazbenim spektaklom.

Ulaznice će u pretprodaji koštati 60 kn, a na dan koncerta 75 kn. Ograničen broj digitalnih ulaznica možete kupiti preko sustava Entrio pomoću sljedećeg linka: https://www.entrio.hr/event/ben-caplan-10123

Fizičke ulaznice dolaze u prodaju uskoro. Ulaznice kupljene za originalni termin koncerta u 2020. godini vrijediti će na ulazu.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti osobnu iskaznicu i COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Sve potvrde moraju imati QR kod.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grad

Sljedeći događaj

03
pro
Zagreb
Tvornica kulture
z++