04
ožu
Zagreb
Pločnik

Blackout party x EXIT warmup

Zagreb | Pločnik

04. 03. 2023 | 21:00

Blackout party x EXIT warmup

vVV-7jS4

share

Bogovi rapa, kako još nazivaju legendarni Wu-Tang Clan predvodit će veliku proslavu 50 godina hip-hopa na EXIT festivalu od 6. do 9. srpnja ove godine. U nadolazeću subotu, 4. ožujka s početkom u 21:00 u omiljenom zagrebačkom klubu Pločnik održat će se službeni Wu-Tang Clan warm up event, odnosno zagrijavanje za nastup na Exitu. Blackout DJ rezidenti Bizzo, Re:tro Flava & Phat Phillie puštati će na užarenim gramofonima selekciju najboljih pjesama iz nevjerojatne Wu-Tang diskografije.

Univerzalno prihvaćeni kao najveći rap grupa svih vremena, postavit će Petrovaradinsku tvrđavu kao jedan od svjetskih centara u kojima će biti obilježeno pola stoljeća nevjerojatne kulture, čiji zvuk već desetljećima dominira planetom. Kao veliki headliner festivala stiže bend koji je duboko promijenio hip-hop igru, i to već debi izdanjem „Enter the Wu-Tang (36 Chambers)”, koji se smatra jednim od najutjecajnih albuma ikada, i čijih 30 godina će se također proslaviti u Novom Sadu. Uz njih stiže i najjača regionalna hip-hop podrška izvođača kao što su Ajs Nigrutin & Smoke Mardeljano, Prti Bee Gee, Bolesna Braća, Bege Fank i mnogi drugi.

U EXIT Univerzum slijeće i Phat Phillie sa svojom utjecajnom regionalnom hip-hop zajednicom okupljenom već 30 godina oko organizacije Blackout, kao i Bassivity ekipa koja ove godine slavi 20 godina od prvog izdanja, a uz koje će Petrovaradinska tvrđava ponovo biti jedan od epicentara globalne festivalske scene.

Ulaz je slobodan, a party počinje u 21h.

Sljedeći događaj

04 ožu - 07 velj
Šibenik
Tunel FatCat
Tunel | Birds & Ivna Ji