30
stu
Rijeka
Omladinski Kulturni Centar Palach

Božićni donatorski koncert “Za nju”

Rijeka | Omladinski Kulturni Centar Palach

30. 11. 2022 | 20:00

Božićni donatorski koncert “Za nju”

Za-nju-koncert-1142×800

share

U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u srijedu, 30. studenog, u 19,30 sati bit će održan donatorski božićni koncert u organizaciji Udruge Srce za nju kojim će se omogućiti nastavak projekta besplatnog prijevoza bolesnih žena.

Koncertu se na poziv udruge Srce za nju odazvao pijanistički virtuoz Zvjezdan Ružić, koji kreativnom snagom ponovno pomiče glazbene granice, što je dokazao svojim novim albumom Inspiration. Projektom Pianotron, spajajući klavir, mellotron, šest pedala i laptop, Ružić je u stanju odvesti posjetitelje na potpuno drukčija glazbena putovanja.

Smatrajući se vrlo privilegiranim što može živjeti svoj san, Zvjezdan Ružić ovim koncertom želi, u suradnji s udrugom Srce za nju, dati podršku bolesnim ženama koje se nalaze u najtežim životnim iskušenjima, a čiji je jedini san – ozdravljenje.

Na pozornici će mu se pridružiti gosti, vokalistica Maya Sar, gitarist Frano Živković i kontrabasist Vedran Ružić. Ovi vrhunski glazbenici nastupit će kako bi dali podršku Zvjezdanu i njegovoj ideji da umjetnost ne smije šutjeti, nego mora govoriti u ime onih koji to ne mogu.

„Svakog dana članice Udruge i članovi Stručne podrške, cijenjeni zdravstveni stručnjaci, prijatelji Udruge i poznate osobe ovoga grada, prevoze bolesne žene od kuće do liječnika. Za sada samo na području Rijeke, uz cilj da budu obuhvaćene žene iz riječkog prstena“, navode iz Udruge Srce za nju pozivajući Riječanke i Riječane da svojim dolaskom na koncert pomognu nastavku ovog vrijednog humanitarnog projekta.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna prodaju se na mojekarte.hr.

Sljedeći događaj

01
pro
Zagreb
HUB385
Runda Digital Day #4