11
lip
Zagreb
Hala Park

Brkovi

Zagreb | Hala Park

11. 06. 2022 | 20:00

Brkovi

Brkovi /promo

share

Punk folk majstori Brkovi dolaze u Hala Park u Zagrebu, na open air koncert koji će se održati u subotu 11. lipnja 2022.

Brkovi će kroz cijelo proljeće i ljeto biti na Novo Nenormalno turneji po regiji i inozemstvu. Veliki samostalni koncert zakazan je i u Hala Parku pod otvorenim zagrebačkim nebom.

Ususret koncertnim aktivnostima, bend je nedavno objavio novi singl i spot “Tata ti je zao” koji je u samo dva tjedna prešao više od 80 000 pregleda na YouTubeu.

Brkovi u Hala Park donose svoje najveće hitove, kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, „A ja ću da pijem“ i mnoge druge koje su samo na You Tube kanalu Brkova preslušane više od 57 milijuna puta.

Kao jedan od koncertno najatraktivnijih i najaktivnijih bendova regije, zagrebačka punk rock petorka neprestano radi i na drugim projektima. Tako su objavili i duplu ploču “Najveći hitovi 2009. – 2019.”, njihovo prvo vinilno izdanje, ali i svoje craft pivo čija je prva edicija rasprodana u rekordnom roku.

Ulaznice su u prodaji po early bird cijeni od 70 kn koja će vrijediti do 31. ožujka. Dan nakon, za ulaznice će trebati izdvojiti 80 kn, a ta cijena bit će aktualna do 31. svibnja. S prvim danom lipnja cijena ulaznica se penje na 90 kn, a na dan koncerta za nju će trebati izdvojiti 100 kn.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim i Entrio sustava kao i online na www.eventim.hr i www.entrio.hr. Fizičke ulaznice dostupne su u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Aquarius Shopu u Zagrebu.

Koncert je sufinanciran iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.

Sljedeći događaj

11
lip
Rijeka
Omladinski Kulturni Centar Palach
KEOPS