24
stu
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Mala dvorana

Bruno Mičetić u Lisinskom

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Mala dvorana

24. 11. 2023 | 20:00

Bruno Mičetić u Lisinskom

Bruno Mičetić

share

Bruno Mičetić: Guitars’ Dialogue & Sonosfera

Gitarski dijalog Brune Mičetića inspiriran sonosferom prirode

Bruno Mičetić, jedan od najpoznatijih hrvatskih gitarista i skladatelja iza kojeg stoji opsežna glazbena karijera, predstavlja novi projekt Guitars’ Dialogue u kojem nevjerojatnom kombinacijom električne i akustične gitare stvara glazbenu rapsodiju inspiriranu ljepotom prirode.

Ovaj hrabri iskorak u karijeri donosi sasvim novi stil, a kroz savršen dijalog električne i akustične gitare Bruno je majstorskom glazbenom improvizacijom i raznim efektima uspio dočarati sonosferu prirode. Projekt je predstavio prvim albumin pod nazivom Sonosfera, a na njemu se nalazi sedam skladbi koje možete na ovom koncertu uživo poslušati i na sasvim nov način doživjeti zvukove prirode isprepletene s magijom gitarskih nota.

Bruno je neprestano u potrazi za novim zvukovima, a ideja za Guitars’ Dialogue rodila se usred pandemije kada su mnogi ponukani novonastalom situacijom u prirodi potražili mir i bijeg od stvarnosti: „Akustična gitara me oduvijek privlačila, ali sada sam konačno smogao hrabrosti da zagrebem u taj svijet i uhvatim se ukoštac s novim tehnikama, zvukovima i mogućnostima koje pruža. Na albumu su prisutne električne gitare jer ne želim zapostaviti ni tu stranu sebe. Kao glazbenik, smatram da je važno kontinuirano otkrivati nove svjetove i svoje mogućnosti. Ideja za ovaj projekt već je neko vrijeme tinjala u meni, ali kao i uvijek, pristupam svemu s velikim respektom, posebice kad je riječ o svijetu akustične gitare te mi je trebalo neko vrijeme da napravim ovaj iskorak. Sada sam spreman podijeliti ovaj dio sebe s publikom i jedva čekam vidjeti kako će reagirati na ovaj novi zvuk.‟

Ne propustite priliku biti dio ovog nevjerojatnog glazbenog iskustva i uronite u čarobne note inspirirane sonosferom prirode!

Ulaznice u prodaji od 25.10.2023.

Sljedeći događaj

24 - 25
stu
Osijek
Dvorana Gradski Vrt
Zdravko Čolić u Osijeku – dva koncerta