09
pro
Zagreb
Tvornica kulture

Buntai u Tvornici

Zagreb | Tvornica kulture

09. 12. 2023 | 20:30

Buntai u Tvornici

Buntai Tvornica

share

Zagrebački trap kolektiv Buntai objavio novi album i najavio nastup u Tvornici kulture

Nakon što su singlom “Popstar” osvojili publiku, kao i Top 10 Youtube Trending i Shazam Top 200 Croatia liste, zagrebački trap kolektiv Buntai objavio je novi studijski albuma “Dogma” te najavio svoj veliki ovogodišnji samostalni koncert – u subotu, 9. prosinca, ponovno stižu na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture.

Buntai su dio domaće glazbene scene od 2015. godine, a u vrlo kratkom roku postali su jedni od vodećih glasova svoje generacije. Njihove pjesme neizostavne su himne gen-z publike, poput “Njen svijet”, “Antun Bauer” i “Nacrtana”, kao i već raniji zajednički singl s KUKU$-om, pjesma “Roxtar”.

Publiku iz godine u godine osvajaju energičnim nastupima te su se do sada istaknuli kao izvrsni live-izvođači, što su pokazali diljem regije, a potvrdili i u veljači 2022. godine na svom prvom samostalnom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture, koja je bila dupkom ispunjena njihovom vjernom bazom publike.

Ulaznice su dostupne u prodaji, putem online platforme Core Event i na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old Shop. Pretprodajna cijena je 9 eura, dok će na dan koncerta iznositi 12 eura. Organizator je yem.

Sljedeći događaj

09
pro
Osijek
Dvorana Gradski Vrt
Aco Pejović u Osijeku