12
svi
Zagreb
Boogaloo

Cambi.

Zagreb | Boogaloo

12. 05. 2023 | 20:00

Cambi.

unnamed (20)

share

Dok odbrojavamo dane do velikog glazbenog spektakla u zagrebačkom klubu Boogaloo, grupa CAMBI. odlučila je otkriti ime specijalnog gosta koji će im se 12.05.2023. pridružiti na pozornici. Uz već spomenute vrhunske glazbene goste, Nenu Belana, Giuliana, Lorenu Bućan i Sašu Antića možda i najveće iznenađenje večeri bit će Dino Rađa, poznati košarkaš, koji će na ovom koncertu publici pokazati i svoje veliko gitarističko umijeće. Publika će sigurno uživati u ovom koncertu, a da je želja za dolaskom velika dokazuje i činjenica kako su VIP ulaznice već rasprodane.

U Boogaloou ćemo imati priliku čuti brojne hitove ovih četvero vrhunskih glazbenika među kojima se posebno ističu singlovi: ‘Zaljubljen’ kojom su osvojili srca publike i vrhove ljestvica slušanosti, ‘Bambina Mia’ koja je odnijela pobjedu na 61. Splitskom festivalu, ‘Od milijun samo jedna’ koja se prošle godine tjednima zadržala na radijskoj top listi singlova kao i njihov aktualni singl ‘Moja duša’ koju su već pri prvom slušanju proglasili nasljednicom megahita ‘Zaljubljen’.

Dečki iz grupe Cambi. jedva čekaju da se popnu na pozornicu pa nam tako Joško Tranfić poručuje:”Obećajemo svim ljubiteljima naših pjesama i glazbe da će naš veliki koncert u Zagrebu biti sjajan provod za sve! Bit će to večer prožeta hitovim Zaljubljen, Bambina mia, Od milijun samo jedna, Moja duša kao i svih drugih s novog albuma. Dakle večer puna ljubavi i dobre glazbe! Također čast mi je najaviti da će nam se kao gosti na pozornici pridružiti: Neno Belan, Lorena, Giuliano, Saša Antić (TBF) i Dino Rađa.”

Upravo ovim koncertom talentirana glazbena četvorka – Jure, Sandro, Joško i Luka zaokružuju svoje itekako uspješno glazbeno djelovanje u posljednje tri godine koje su otvorili hitom ‘Zaljubljen’ i time najavili svoj novi stiliski pravac.

Ulaznice po cijeni od 16 € potražite u sustavima Eventim.hr i Entrio.hr.

Sljedeći događaj

12
svi
Zagreb
Boogaloo
Banfica