30
tra
Primošten
Aurora

Cambi & Ocean

Primošten | Aurora

30. 04. 2023 | 20:00

Cambi & Ocean

IMG_9739

share

Nakon što su rasprodali Zagreb i Osijek, proljetnu sezonu u poznatom primoštenskom klubu Aurora otvaraju popularni splitski sastavi CAMBI i OCEANimena koja velikim korakom ulaze na glazbenu scenu i sjajnim nastupima postaju miljenici publike i ljubitelja moderne dalmatinske pjesme! Hitovi poput “Zaljubljen”, “Od milijun samo jedna”, “Moja duša”, “Uzalud”, Vrime ljubavi”, Osmijesi u boji”  samo su neki od poznatih singlova iz bogatog repertoara splitskih glazbenika koji će, zasigurno, zabaviti i napuniti emocijama sve koji s nestrpljenjem iščekuju ovu glazbenu poslasticu.


CAMBI i OCEAN koncertom u Aurori započinju svoju koncertnu turneju na kojoj će tijekom ljetne sezone promovirati pjesme sa novih albuma i predstaviti se široj javnosti kao nezaobilazni izvođači kad su u pitanju upečatljivi nastupi puni energije i emocija. Od čvrstog power popa do nježnih balada, na svojim nastupima oduševljavaju sjajnom svirkom i maestralnim vokalnim izvedbama. Bilo da se radi o njihovim autorskim pjesmama, poznatim svjetskim ili domaćim hitovima, uživo na koncertima zvuće besprijekorno i publika to itekako zna prepoznati.

Sredinom svibnja grupa CAMBI će svoj novi album predstaviti velikim zagrebačkim koncertom u klubu Boogaloo 12.05., dok će OCEAN koncertnu promociju novog albuma obilježiti velikim nastupima u Splitu, Dubrovniku te Zagrebu u klubu Metropolis. Kako saznajemo suradnja ova dva splitska sastava nastavit će se zajedničkim koncertima tijekom cijele 2023. godine.

Krajem 2022. godine na mjesto glavnog vokala grupe Ocean došao je Igor Cukrov, široj javnosti poznat po svojim uspješnicama “Mjesečar”, “Lijepa Tena” (duet sa Andreom Šušnjarom)

Sljedeći događaj