28
lis
Rijeka
Club Crkva

Cristian Varela @ Crkva Club

Rijeka | Club Crkva

28. 10. 2023 | 22:00

Cristian Varela @ Crkva Club

Cristian Varela @ Crkva Club

share

U subotu, 28.10. nam u Rijeku dolazi španjolski kralj techna, Cristian Varela!

Jedan od pionira španjolske scene, Varela je na sceni preko tri desetljeća, a kultni je status, osim ogromnim talentom za deckovima, stekao kao vlasnik uvijek aktualnih labela Pornographic te Black Codes Experiments.

Tijekom ovih 30 godina, Cristian Varela je nagrađen s više od 40 nagrada od strane glavnih medija glazbene industrije. U Španjolskoj je dobio desetke nagrada koje ga označavaju najboljim DJ-em zemlje.

Dobio je i nagradu International DJ awards za najboljeg techno DJ-a 2007. i 2013., te on kao jedini španjolski umjetnik koji je dobio te počasti, postaje ambasadorom španjolskog techna, umjetnikom koji svojim vlastitim svjetlom obasjava svaki kutak planeta.

Uz uvijek prebukirani raspored svirki, Varela se trudi istraživati nove granice svojih interesa i mogućnosti, pa se osim elektronikom bavi i produkcijom filmske glazbe, a jedan je simfonijski album snimio i u londonskom Abbey Roadstudiu.

Svojom karizmom zaslužio je bezuvjetnu podršku Carla Coxa, legende techno scene koji je na njega računao iz godine u godinu na svojim glavnim događanjima.

Nastupao je na najvažnijim svjetskim festivalima kao sto su Ultra Music Festival Miami, Awakenings, Tomorrowland, Exit, I Love Techno i Creamfields, između mnogih drugih.

Mediji diljem svijeta konstantno obraćaju pozornost na njegovu glazbu, njegove setove i njegove projekte. Zato se njegov radio show emitira na 100 postaja u 30 različitih zemalja.

Uz vodeće ime na line-upu, stage ce pripasti i domaćim snagama, Sandro Stehlik, Editor b2b Kajfa & Spliffy D.

Rezervirajte vikend 28.10.! Vidimo se u Crkvi!

Limitirana Early Bird pretprodaja od 17.08. do 15.09. – 9,00€ (Samo 100kom) – RASPRODANO
EARLY BIRD PRETPRODAJA od 16.09. do 15.10. – 11,00€
Regular pretprodaja od 16.10. -27.10. – 13,00
Na dan eventa 28.10. – TBA (ako ostane)

Pretprodajna mjesta u Rijeci:
The Beertija – Rijeka
Dallas Music Shop Rijeka
TISAK Rijeka KORZO
Ghetaldus – TCR
Ghetaldus – ZTC Rijeka
Ghetaldus – Opatija
New Sound – Matulji

Sljedeći događaj

28
lis
Zagreb
Peti Kupe
Discoton: Crazy P @ Peti Kupe