14
velj
Zagreb
Arena Zagreb

Crvena Jabuka

Zagreb | Arena Zagreb

14. 02. 2023 | 20:00

Crvena Jabuka

314973594_5753123938059862_2313688560475519731_n

share

CRVENA JABUKA koncert na Valentinovo u Areni Zagreb

Više od tri desetljeća glazbene karijere, nekoliko stotina pjesama, ništa manje i toliko hitova, prepoznatljiv vokal, svima dobro znane starke i još puno puno toga, najbolje opisuju Crvenu jabuku.

Tamo gdje ljubav počinje službeni je naziv njihovog koncerta koji će se održati u Areni Zagreb, na samo Valentinovo, 14.2.2023.U svojoj dugogodišnjoj karijeri, Crvena jabuka prvi puta će se popeti na pozornicu zagrebačke Arene i uz publiku uživo izvesti sve najljepše ljubavne pjesme. Valentinovo, Crvena jabuka i Dan zaljubljenih čine idealnu kombinaciju koja se nikako ne smije propustiti.

Mnoge zvuk Crvene jabuke veže za neke njihove lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti, trenutke u kojima su se zaljubljivali ili pak društvom uz more, s gitarom u ruci okupljali i živili neke bezbrižne dane. Konačno je došlo vrijeme da za sve nas, za sve takve, proslavimo dan ljubavi sa Žerom i njegovom Crvenom jabukom na bini.

Na spomen koncerta u Areni, i publika i struka slažu se u jednom – bilo je i vrijeme da se dogodi!

Do dana kada ćemo svi u isti glas pjevati – Ima nešto od srca do srca, Tvoga srca vrata, Bježi kišo s prozora, Zovu nas ulice, Sestro srca mog, Radio, Volio bih da si tu i mnoge druge, dijeli nas još točno tri mjeseca.

Ulaznice za koncert se nalaze u prodaji preko sustava Entrio.

 

VAŽNE INFORMACIJE:

  • Ulaznice u sektorima: VIP Loža, VIP Saloni, VIP stolovi uključuju i mogućnost parkinga u kompleksu Arene Zagreb.
  • U Arenu nije dozvoljen unos vlastite hrane i pića, upaljača, parfema, fotografske opreme, oštrih predmeta, kišobrana i sl.
  • Djeca do 7 godina starosti ulaze besplatno isključivo ako sjede u krilu roditelja.
  • Osobe s invaliditetom ostvaruju pravo na besplatan ulaz, a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za informacije o načinu preuzimanja ulaznice za osobe s invaliditetom, ljubazno molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese [email protected].

Sljedeći događaj

14
velj
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Miroslav Škoro – Kad se Meni Tvoje Oko Smije