06
pro
Velika
Aquapark Shhhuma

Danijela Martinović - Aquapark Shhhuma

Velika | Aquapark Shhhuma

06. 12. 2023 | 20:00

Danijela Martinović - Aquapark Shhhuma

Danijela Martinović – Aquapark Shhhuma

share

Veliki koncert Danijele Martinović za samo otvorenje adventa, 06.12.2023.

Ninina čarobna Shhhuma, najčarobniji je advent u Slavoniji koji već treću godinu za redom privlači brojne posjetitelje iz cijele hrvatske a i šire. Advent „Ninina čarobna Shhhuma“ advent je u Aquaparku Shhhuma, u srcu Parka prirode Papuk. Kao takav je jedinstven, s brojnim do sada neviđenim blagdanskim dekoracijama kao što je svjetleće drvce visine 7m smješteno na sredini olimpijskog bazena, ili bazen prepun svjetlećih plutajućih poklona.

Gastronomska strana ovog adventa, s preko 15 adventskih kućica, s naglaskom na domaće Slavonske proizvode i recepte, sve posjetitelje oduševljava.

Najčarobniji blagdanski ugođaj, na jedinstvenom adventu u Hrvatskoj, upotpunjen je bogatim glazbenim programom. Vrhunski domaći i regionalni izvođači zabavljat će publiku na ovom adventu, ne propustite i vi biti dio ove čarolije!

Ne propustite priliku i među prvima osjetite čaroliju „Ninine čarobne Shhhume“ uz vrhunski koncert Danijele Martinović koja će atmosferu zagrijati sa svojim najpoznatijim hitovima “Da je slađe zaspati”, “Zovem te ja”, “Neka mi ne svane”, “Dobro je”, “Pleši sa mnom”, “Ovako ne mogu dalje”, “Brodolom” i mnogim drugima.

Više informacija o događajima i adventu na: www.shhhuma.com

Povodom otvorenja najčarobnijeg adventa u Slavoniji organizator je odlučio pokloniti koncert Danijele Martinović u Aquaparku Shhuma.

Koncert će se održati kako je i planirano – 6.12.2023. u 20:00 sati, no ulaz će biti besplatan.

Sljedeći događaj

07
pro
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Harlem Gospel Choir u Lisinskom