27
lis
Zagreb
Zagrebački velesajam

Deborah De Luca - Dia De Los Muertos @ Velesajam

Zagreb | Zagrebački velesajam

27. 10. 2023 | 22:30

Deborah De Luca - Dia De Los Muertos @ Velesajam

Deborah De Luca Velesajam

share

Zvijezda elektronske glazbe Deborah De Luca nastupa na najiščekivanijem Halloween događaju u Zagrebu

Jedan od najiščekivanijih Halloween partija, Dia De Los Muertos, ove će godine biti posebno atraktivan. Uvijek rasprodani event u organizaciji BSH Events, za petak, 27. listopada najavljuje nastup kraljice techno glazbe, talijanske DJ dive Deborah De Luce. U paviljonu 10A Zagrebačkog velesajma na višesatnom glazbenom spektaklu očekuju se tisuće maskiranih posjetitelja.

Jedna od najtraženijih DJ-ica današnjice – Deborah De Luca dolazi iz okolice Napulja s Juga Italije. Jedna je od najistaknutijih nositeljica globalne techno scene. Pionirka je u korištenju društvenih mreža kao promotivnom alatu pa je tako na njima prati više od 5 milijuna fanova. Ovaj podatak ukazuje na veliku reklamu koju će zagrebačka glazbena scena dobiti njenim nastupom. Na ovom se događaju također očekuje dolazak velikog broja gostiju iz cijele regije. Napuljska kraljica je iza gramofona godinama, a upravo se na DJ pultu osjeća kao kod kuće. Putuje s kontinenta na kontinent svakoga tjedna svirajući na nekim od najprestižnijih svjetskih događaja.

Dia De Los Muertos posljednjih je godina posjetilo više od 10 tisuća gostiju. Ovogodišnji event u desetoj jubilarnoj godini BSH Events na Velesajmu će biti posebno produkcijski atraktivan. Najuspješnija sezona najavljuje spektakl za pamćenje.

Ulaznice se, po još uvijek posebnim cijenama, mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Sljedeći događaj

27
lis
Zagreb
Peti Kupe
Sisa: Safar @ Peti Kupe