05
srp
Zagreb
Klub Močvara

DeezNuts i .upset

Zagreb | Klub Močvara

05. 07. 2022 | 20:00

DeezNuts i .upset

share

Kultni australski hardcore prvaci Deez Nuts dolaze u Zagreb, a prije njih nastupit će zabočki .upset! Mjesto radnje je Močvara, a ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 120 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu. Na dan će koštati 140 kuna.
DeezNuts su osnovani 2007. godine u dalekom australskom Melbourneu. Momci su jedno od najistaknutijih imena svog žanra na svijetu s do sada ukupno izdanih šest albuma i jednim EP-om. Posljednje izdanje naziva „You Got Me Fucked Up“ promovirat će ovom prigodom, ali dakako očekujte i koncertni pregled svih najboljih trenutaka i live favorita iz dosadašnje diskografije!
.upset je hardcore bend iz Zaboka nastao 2002. godine kada su krenuli svirati u garaži kako bi potakli lokalnu underground scenu. Do sada su snimili dva demo, tri studijska i jedan EP album. Odsvirali su mnoštvo koncerata i dijelili pozornici s hardcore veličinama kao što su Madball, Pro-pain, First Blood, Slapshot itd. Odlikuju ih moćni hardcore riffovi, tekstovi potkrijepljeni kritičkim pristupom svim vrstama socijalne neprave.

Sljedeći događaj