08
pro
Zagreb
Arena Zagreb

Dino Merlin

Zagreb | Arena Zagreb

08. 12. 2023 | 20:00

Dino Merlin

unnamed (32)

share

Trijumf za trijumfom, rekord za rekordom, tako se najlakše mogu sabrati uspjesi višemjesečne europske turneje “Mi”, koncertnog spektakla u režiji najvećeg regionalnog glazbenog čarobnjaka Dine Merlina.

Sarajevski virtuoz najavio je još jedan veliki i dugo očekivani koncertni spektakl u Hrvatskoj. Stiže ponovno u zagrebačku Arenu u petak 8. prosinca. Društvene mreže eksplodirale su od uzbuđenja objavom datuma jer nema tko ne zna da i ova njegova turneja nosi srednje ime “rasprodano”.

Obožavatelji njegove glazbe i širenja zajedništva, ljubavnih emocija i pozitivnih vibracija na ovom zagrebačkom koncertu doživjet će posebnu magiju. Slaže se repertoar, rade nacrti grandiozne pozornice, priprema se produkcija nikad dosad viđena u Zagrebu.

U cijelu organizaciju uključen je tim preko 70 profesionalaca iz svih područja glazbene industrije. Ulaznice za Arenu Zagreb u prodaji će biti od 3. srpnja na web platformi Adriaticketa i svim njihovim prodajnim mjestima.

“Skoro 40 godina sam tu sa vama i svake godine stasa generacija mladih koji sa svojom mladošću, vagonima potencijala, radoznali, s integritetom, novim horizontima čine život smislenim. Kad god se sretnemo na aerodromima, trajektima, na putevima, razgovaram s mnogima od vas i znam da ono što nas spaja ima puno veću vrijednost od onoga što nas razdvaja”poručio je Dino Merlin svojoj publici u Hrvatskoj, ponosan i na ogroman interes za predstojeće koncerte.

Prosinački koncert bit će Merlinov treći koncert u Areni Zagreb, posljednji je put bio u prosincu 2016. godine kada je rasprodao Arenu do posljednjeg mjesta u okviru svjetske turneje “Hotel Nacional”, koja je okupila gotovo milijun posjetitelja na četiri kontinenta. Vijest o njegovu povratku u Zagrebu daleko će odjeknuti jer već sedam godina hrvatska metropola željno iščekuje umjetnika njegove razine.

Sljedeći događaj

08
pro
Zagreb
Vintage Industrial Bar
IDEM u Vintage Industrial Baru – Rasprodano!