11
stu
Zagreb
Peti Kupe

Discoton x Dobar Disco w/ Kirollus @ Peti Kupe

Zagreb | Peti Kupe

11. 11. 2023 | 23:00

Discoton x Dobar Disco w/ Kirollus @ Peti Kupe

Discoton x Dobar Disco w/ Kirollus @ Peti Kupe

share

Discoton x Dobar Disco: Kirollus, Egzotika DJs, Ilija Rudman i Tom Bug u zagrebačkom klubu Peti Kupe

Blještavilo, kič, disco kugle, afro frizure, cipele s visokom petom i hlače na trapez… Takvi prizori krase disco partyje, a želimo ih vidjeti i na našem Discotonu. Nova prilika je u subotu, 11 studenog kad se u posebnom izdanju Discotonu pridružuje Dobar Disco, program kojeg kurira kolektiv Dobar House!

Ova posebna kolaboracija dovodi i posebnog gosta – iz Londona stiže Kirollus, poznat po zaraznim setovima visoke energije i nenadmašnoj strasti prema glazbi. Jašući na čelu novog vala disca i boogieja, ovaj selektor poznat je po intenzivnim nastupima i zavidnoj kolekciji ploča.

Njegova nova platforma Groove Anthology pokazuje snažnu sposobnost povezivanja ljudi kroz ljubav prema glazbi i plesu, dok su mu njegovi brojni video zapisi brzo priskrbili poštovanje nekih od vodećih imena u DJ kulturi i nastavljaju inspirirati nadolazeće DJ-e koji ga navode kao inspiraciju.

U posljednje vrijeme Kirollus je zabljesnuo u kultnim londonskim institucijama kao što su KOKO, Printworks, Ministry Of Sound, ali i u klubovima i na festivalima diljem Europe, uključujući i Defected Croatia. Mnogi ga smataraju budućnošću ove glazbe jer pokazuje ustrajnost u težnji da ujedini i inspirira živote drugih kroz snagu zvuka.

U ovom posebnom izdanju Discotona nastupit će i zvijezde Dobrog Housea – njegov začetnik Tom Bug te dobro poznati dvojac Egzotika DJ’s, a sve će ih ugostiti domaćin Ilija Rudman.

Sljedeći događaj