21
srp
Korčula
The Jungle Club

DJ Jock @ The Jungle Club

Korčula | The Jungle Club

21. 07. 2023 | 23:00

DJ Jock @ The Jungle Club

FACEBOOK_COVER_300dpi-01

share

▪️Nakon nastupa na prvoj večeri prošlogodišnjeg Elektrochat festivala, s nestrpljenjem smo čekali da ponovo u Korčuli zasvira DJ Jock. Umek, Carl Cox, Christian Varela i Joseph Capriati samo su neka od poznatih imena koja obožavaju glazbu splitskog DJ-a i producenta DJ Jocka. Prošlo je već desetak godina od njegove prve glazbene rezidencije, a otada je osvojio sve najvažnije europske pozornice, od Exita do Amsterdam Dance Eventa.

▪️Karijera mladog Splićanina u neuzaustavljivom je usponu. Godina 2015. karijeru ovog mladića usmjerava ka samome vrhu globalne elektroničke scene. U jednom intervju za Beatport, apsolutni vladar techno scene Carl Cox osvrnuo se na nove artiste čije vrijeme tek dolazi, gdje je DJ Jocka istaknuo kao iznimno zanimljivog producenta zvjezdane budućnosti. Nastupe od tada stalno podebljava Jockovom produkcijom, uz fantastične reakcije plesača od Japana do Južne Amerike. Apsolutni Coxov favorit, traka Raw Love uvela je nasmijanog splitskog producenta u gornji dom svjetskih DJ zvijezda. Veliko povjerenje 2017. mu ukazuje etiketa Pornographic od Cristiana Varele, za koju remixira jednog od techno idola svih generacija, legendarnog Ken Ishija, a remiks dobiva značajnu podršku eminentnih artista i učvršćuje poziciju DJ Jock-a na globalnoj pozornici.

▪️Nastupao je na Amsterdamskom ADE-u, Moondanceu, No SleepFestivalu, Sea Star-u, a na Korčulu stiže nakon nastupa na Ressistance stageu na Ultra Europe Afterpartyju na Visu te open-air događaju Analog Division u Slavonskome Brodu. Za vrijeme pandemije radio je soundtrack za vidoegrice, ali i za cjelovečernji igrani film. Osim što niže nastupe, ovaj svestrani mladi splitski umjetnik, niže i nagrade. Redovito se nalazi među laureatima regionalne nagrade Ambasador, gdje tri godine za redom dobiva nagradu za Najboljeg Dj-a, a njegove trake „Urania“ i „Only You Can Make Me High“ nominirane su za nagradu Elector 2021. i 2022. godine u kategoriji Techno singl godine.
▪️Stipe Škokić, splitsko utjelovljenje lika i djela DJ Jocka, osvaja simpatije na plesnim podijima, ali i van njih, zato brojimo sate do njegovog nastupa ovaj petak u The Jungle clubu u Korčuli!

▪️Startamo u 23 sata uz lokalnu podršku DJ Unka koji će za ovaj neponovljivi događaj zagrijati korčulansku publiku‼️
💶 Ulaz je 7 eura.

Sljedeći događaj

22
srp
Split
Trg Gaje Bulata
Svjetski jazz orkestar glazbenih mladeži