21
lis
Zagreb
Peti Kupe

Blackout Classics: DJ Skratch Bastid u Petom Kupeu

Zagreb | Peti Kupe

21. 10. 2023 | 23:00

Blackout Classics: DJ Skratch Bastid u Petom Kupeu

Blackout-Classics-x-DJ-Skratch-Bastid-FB-Cover-2048×1072 copy

share

Fenomenalni kanadski DJ Skratch Bastid pridružuje se proslavi Phat Phillijevog 48. rođendana u Petom Kupeu

Legendarni domaći Hip-Hop event Blackout Classics dogodit će se po prvi put u novom zagrebačkom klubu Peti Kupe i to u subotu 21. listopada s početkom u 23h. Osim globalne proslave 50 godina Hip-Hopa, Blackout Hip Hop organizacija ove godine slavi 30 godina postojanja od kada su prijatelji Frx i Phat Phillie 17.11.1993. godine startali svoju radijsku emisiju Blackout na nekadašnjem Radiju 101. Tom prigodom u Zagreb dolazi nevjerojatni kanadski DJ Skratch Bastid koji će svojim vrhunskim vještinama i pomno odabranom glazbenom selekcijom po drugi put zabavljati zagrebačku publiku.

Lokalni support pružit će plejada sjajnih DJ-a predvođenim slavljenikom Phat Phillijem koji točno tu večer slavi 48. rođendan. Biti će tu i članovi Hrvatske Funk Delegacije Soul Bader i Brat Slipmat poznatiji kao Soul Brothers te DJ Odie, pionir šibenske Hip-Hop scene, odličan DJ koji trenutno živi i radi između Hrvatske i Njemačke.

*Prije ovog nastupa u Petom Kupeu se istu večer održava Zagreb Jazz Festival i nastup Princeove basistice Ide Nielsen i njenog benda Funkbots. Kupljene karte vrijede i za kasniji nastup DJ Skratch Bastida u sklopu večeri Blackout Classics.

Sljedeći događaj

22
lis
Zagreb
Kulturni centar Travno
45. smotra folklornih amatera grada Zagreba