14
sij
Zagreb
Tvornica kulture

Djeca!

Zagreb | Tvornica kulture

14. 01. 2023 | 20:00

Djeca!

Djeca bend / Djeca, promotivna fotografija

share

Garažni rock duo DJECA! promovirat će svoj, upravo objavljeni, debitantski album KAD ČUJEŠ OVAJ ZVUK u Tvornici kulture 14. siječnja 2023. godine.

Nakon što su nastupom na festivalu Brijačnica debitirali na pozornici Velikog pogona te svojim glasnim i energičnim nastupom oduševili i publiku i kritičare, u siječnju će imati priliku predstaviti se u punom sjaju. Koliko god nam je studijska produkcija zanimljiva i zabavna, koncerti nam omogućuju da se u potpunosti izrazimo i stvorimo eksploziju zvuka o kojoj smo toliko ovisni.

Osovinu zvuka DJECE! čine neukrotivi bas i bubanj koji su stopljeni s ambijentalnim, mračnim i distorziranim synthevima te napadnim i melodičnim vokalima, a zajedno pružaju nezaboravno izvantjelesno iskustvo. Na svojim koncertima očekujemo obožavatelje prljave i bahate glazbe, nepredvidljivosti i spontanosti. Za promociju albuma KAD ČUJEŠ OVAJ ZVUK u Tvornici kulture pripremamo zvučnu eksploziju koja će izmasirati unutarnje organe i oživjeti duh publike, najavljuju Benjamin i Bruno. Uz razoran bas i bubanj ovog dvojca, matrice će na live nastupu zamijeniti Anja Papa i Luka Vidović.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kuna u pretprodaji ili 65 kuna na dan koncerta. Kupiti se mogu u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili na Entrio.hr.

Sljedeći događaj

14
sij
Zagreb
KSET
Svojat