14
tra
Zagreb
Aquarius

Dobar House w/ KOLTER: 7-Year Anniversary

Zagreb | Aquarius

14. 04. 2023 | 22:00

Dobar House w/ KOLTER: 7-Year Anniversary

DH_Aquarisus 140420223_Entrio_line up_150dpi

share

💥 Teško je za vjerovati, ali prošlo je već 7 godina otkako smo pokrenuli Dobar House! Od skromnih početaka do naše “nove ere” prije godinu dana u Aquariusu, Dobar House je neprestano dosezao nove razine! Sve to, naravno, zahvaljujući vama i vašoj vjeri u nas, na čemu ćemo vam biti uvijek zahvalni!

💥 Zato vam donosimo jednog od najistaknutijih DJ-a i producenata današnjice, kojeg ste SVI čekali – 𝗞𝗢𝗟𝗧𝗘𝗥𝗔!

💥 𝗞𝗢𝗟𝗧𝗘𝗥, otprije poznat kao 𝗗𝗝𝗢𝗞𝗢, po prvi put dolazi u Zagreb na 7 godina Dobrog Housea u Aquarius!

💥 Kolter je producent koji je već godinama u neprekidnom rastu popularnosti zahvaljujući svojim energičnim setovima i odličnim izdanjima s kojim je zadobio srca brojne svejtske publike. Osnivač je i vodi dvije etikete – Hoove i Koltrax, organizira evente u svojem rodnom gradu Kolnu, a njegova izdanja našla su ne na nekim od najutjecajnijih etiketa house glazbe danas poput PIV, Shall Not Fade, Berg Audio, Up The Stuss imnogim drugim.

💥 Zahvaljujući svojim glazbenim uspjesima, Kolter je nastupao u pariškom Rex Clubu, DC/10 na Ibizi, Shelteru u Amsterdamu, na Tomorrowlandu, te je odradio nekoliko turneja koje su uključivale Australiju, Kanadu i Južnu Ameriku.

💥 Njegovo najbitnije razdoblje tek dolazi, a u Zagrebu ga slušamo prvi puta 14.04. na Dobrom Houseu.

💥 Od domaćih snaga pridružuju mu se domaćini Elena Mikac, Tom Bug & Grooveline te Soulfreq, najperspektivniji mladi producent iz Rijeke koji je svoj zvuk na Dobrom Houseu imao prilike predstaviti nekoliko puta kroz nastupe i izdanja.

💥 Party o kojem se i danas priča napravili smo prije godinu dana, a 14.04.2023. se ponovno vraćamo u Aquarius kako bismo ga nadmašili! Čeka nas veliki slavljenički tulum s gostovanjem koje ste tražili, a ulaznice su dostupne na Entrio.hr.

💥 Pridružite nam se 14.04.2023. u Aquaruisu!

Sljedeći događaj