31 pro - 01 sij
Zagreb
Tvornica kulture

Doček Nove godine u Tvornici kulture

Zagreb | Tvornica kulture

31 .12 - 01.01 .2022

Doček Nove godine u Tvornici kulture

Tvornica_NG_fb event cover

share

Nova godina u Tvornici kulture postala je jedna od najvećih gradskih novogodišnjih tulum atrakcija. Svaki je doček dosad bio rasprodan, a isto se očekuje i 31. prosinca ove godine uz dva plesna podija i najveće plesne hitove naših ponajboljih DJ-eva.

Dosadašnja se kombinacija takozvanih ”tvorničkih” žanrova pokazala uspješnom, pa će tako i ove godine publiku dočekati jaka DJ ekipa, a party će se protezati kroz oba Pogona u Šubićevoj. Uz posebnu selekciju najvećih pop i rock hitova od 80-ih godina do danas, za novogodišnju će se plesnu atmosferu u Velikom pogonu pobrinuti DJ-evi Indy, Kiki B. i Sin. U isto će se vrijeme u Malom pogonu vrtjeti probrana plesna nekomercijalna glazba za što će biti zadužen DJ John Fou. Najpoznatije i najplesnije od indie i alternativne glazbe natjerat će vas da svom najboljem plesnom izdanju dočekate 2023. godinu.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, a na dan dočeka cijena ulaznice iznosit će 90 kuna. Službena su prodajna mjesta Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1) te sva Entrio prodajna mjesta.

Sljedeći događaj

31
pro
Zagreb
Zagrebački velesajam
NYE 2023 w. Senidah // KPP x Balkatone