21 - 22
lip

Doringo / Kudikamo? / Šuš / Porto Morto DJ set / ELEVEN live!

|

21 - 22.06.2023

Doringo / Kudikamo? / Šuš / Porto Morto DJ set / ELEVEN live!

MELIN 21.6 (HORIZONTAL)

share

Audio vizualni spektakulum u Melinu! Jos jedna fešta prije nego stisneš gas po staroj cesti na sunčanu obalu na omiljene festivale i vruće škrape;) Večer preuzimaju instrumentalni sastavi i DJi koji hrabro koračaju trendom suvremenog glazbenog stvaralaštva i ne ustručavaju se poškakljiti Vam bubnjiće i rasplesati Vas ludim instrumentalima.
Line up: Doringo, Kudikamo?, Šuš, Porto Morto DJ Set i ELEVEN live…

Doringo
Glazba instrumentalnog rock sastava Doringo vodi nas u avanturu diljem globusa, stilski je neopterećena, a svakom novom pjesmom stiže i nova boja zvuka.

 

Kudikamo?
KUDIKAMO? je improvizacijski electro oriental dub beats duo iz Zagreba (HR) iza kojeg stoje Roko Margeta i Đuro Dobranić.
Njih dvoje uspješno plutaju kroz heavy bass, spacy, dubby, hoppy, balkan groove improvizacije, a svoju izvedbu najčešće baziraju na onome što ih je taj dan okrznulo, nijansi koja im je upala u oko, okusu i svakom zvuku koji su primijetili.
Izmjenjuju tako ekstravagantne, plesne bravure na synthu, melodici, looperima, bubnjevima, igračkama i mnogim drugim instrumentima koji to zapravo i nisu.
Svaki njihov nastup je jedinstven – kako zbog njih tako i zbog ljudi koji dođu, plešu i sudjeluju u cijelom istraživačkom procesu te na taj način i sami pridonose ambijentu i glazbenoj kreaciji u režiji dua KUDIKAMO?.

https://youtube.com/@kudikamokdkm

Šuš
Šuš kolektiv nastao je 2018. godine u zagrebu na akademiji likovnih umjetnosti, spaja sve žanrove koji postoje. glazba je jedino bitna i da se svi osjećaju ugodno. poziva sve glazbene putnike, muzikalne samce, kreativne tragače, bendovske izbjeglice da se uključe u val slobode i izraze sve što nikad nisu (ili jesu)… očekujete jedan ugodni ambijentalni performans da Vas lijepo ugrije za sve što Vas čeka ovu vecer fenomenalne muzike!

Porto Morto DJ set
PM DJ set predstavlja specifičan uvid u kreativnu perspektivu benda Porto Morto kroz koju nas vode sami članovi benda i autori pjesama igrajući se sa dosadašnjim materijalom benda; prikazujući muzičke dionice kao elastično tkivo. PM DJ set je zamišljen kao pećnica ideja kroz koju dolazimo do novih okusa uzimajući postojeće sastojke.

https://porto-morto.bandcamp.com/album/portopop

ELEVEN
Njegovu produkciju karakterizira zvuk electronice, IDM-a, electra i drugih žanrova elektroničke glazbe. čvrsti, plesni grooveovi i bass dionice isprepliću se sa emotivnim, filmskim temama i poletnim sekvencama analognih sintesajzera. Prvo studijsko izdanje izaći će kasnije ove godine. Levi je ostavio već duboki trag na domaćoj glazbenoj sceni kao autor i aktivan član bendova ABOP, Chui i Kries, nekadašnji bubnjar bendova Pridjevi, Lollobrigida, Pips, Chips & Videoclips i Mayales te prateći bubnjar Natali Dizdar i Dine Dvornika.
ELEVEN svoju glazbu izvodi uživo uz pomoć sintesajzera, sekvencera, samplera i ritam mašina. Nominiran je za ovogodišnju nagradu Ambasador u kategoriji br. 26 – Najperspektivniji bend/utorski projekt elektroničke glazbe.

https://youtube.com/@eleven_live

TIMETABLE
Šuš 21-21.45
Kudikamo? 21.50-22.30
Doringo 22.30-23.45
Porto Morto DJ set 23.50-01
ELEVEN 01-02

Ovaj audio vizualni šou na 3 etaže Melina omogućen je fantastičnom voljom aktera na nezavisnoj sceni, što izvođača što AV profesionalaca, da se 21.6. okupe kako bi realizirali ovakvo nešto!
#supportlocalartists
Vidimo se!

Sljedeći događaj

21
lip
ISTRA I PRIMORJE
Medulin
Ana Rucner