29
lis
Zagreb
Arena Zagreb

Dream Theater - Arena Zagreb

Zagreb | Arena Zagreb

29. 10. 2024 | 20:00

Dream Theater - Arena Zagreb

Dream Theater – Arena Zagreb

share

Kultna postava benda Dream Theater – James LaBrie, John Myung, John Petrucci, Mike Portnoy i Jordan Rudess prvi put zajedno na turneji nakon 14 godina!

Dream Theater, dobitnici Grammy nagrade, pioniri progresivnog metala i jedni od najznačajnijih bendova toga žanra, u sklopu velike svjetske turneje povodom 40. obljetnice rada stižu u Zagreb 29. listopada. Koncert će se održati u Areni Zagreb, a na njemu će bend puna tri sata svirati Dream Theater klasike i omiljene pjesme obožavatelja iz svog bogatog kataloga. Europska dionica turneje posjetit će 23 grada, kreće 20. listopada i traje do 24. studenog, a Zagreb je jedini grad u regiji u kojem ovi legendarni metalci nastupaju. 

Pretprodaja ulaznica za ovaj prog rock spektakl kreće u utorak, 9. travnja u 10 sati, za sve pratitelje benda na platformi Spotify i pretplatnike Eventim newslettera. Generalna prodaja putem Eventim sistema i na Eventim fizičkim prodajnim mjestima od petka, 12. travnja u 10 sati. Cijena ulaznice kreće se od 42 do 99 eura.

Sljedeći događaj

02
stu
Zagreb
Tvornica kulture
Swingers u Tvornici kulture