07
tra
Zagreb
AKC Attack

Drugačija glazba - Japan night

Zagreb | AKC Attack

07. 04. 2022 | 20:00

Drugačija glazba - Japan night

277369167_2469319393204982_805590876367559010_n

share

DRUGAČIJA GLAZBA – JAPANSKA VEČER

Program Drugačija glazba poziva vas na japansku večer u klub Attack 07. travnja 2022. od 20 sati. Ovaj puta ugošćujemo Twisted Japanese Sound 2022 – 12 godina poslije! Uz glazbeni dio, biti ćete u mogućnosti probati i specijalitet japanske kuhinje – veganski suši.
Twisted Japanese Sounds 2022. vraća se na lokaciju prve japanske slušaone u Zagrebu, koja se održala 7.4.2010. na istom mjestu. Tada su okupili široke slojeve obožavatelja japanske popularne kulture; od anime entuzijasta, preko subkulturnih plemena Zapada i Japana kao što su electro gotičari i rockabillyi, j-rockeri i lolite, sve do zaljubljenika u novu i neobičnu glazbu. I ovog puta pokušati će napraviti zabavan presjek kroz suvremenu japansku diskografiju, ponuditi za svakoga po nešto.
Glazbu za vas biraju Miyu Myau i Ada Acid. Slušati ćemo popularnije anime i filmske soundtrackove i prisjetiti se starih dobrih hitova j-rock, j-pop i j-electro glazbe s utjecajima iz stilova gothic&lolita, gyaru, oshare kei, shibuya kei i dr. Jedan dio programa biti će rezerviran i za toliko slatku glazbu da kvari zube i percepciju stvarnosti, a drugi dio za upoznavanje s bendovima punk, garage i rockabilly žanra.
Zaplešite s nama ParaPara, spakirajte glowstickove i navucite školske uniforme, jer čeka nas ludo surfanje s bendovima kao što su The Gazette, Dir En Grey, Malice Mizer, Versailles, D’espairsRay, L’arc en Ciel, Schwarz Stein, DJ Sisen, Aural Vampire, Gothika, Polysics, Go!Go!7188, Hinoi Team, Perfume, Pizzicato Five, YMCK, Hazel Nuts Chocolate, Macdonald Duck Eclair, Nana Kitade, Kyary Pamyu Pamyu, Moon Kana, Ladybaby, Baby Metal, 54 Nude Honeys, The Milkees, Vivian Boys, 5,6,7,8’s, Stompin’ Riffraffs, The Minnesota Voodoo Men, Guitar Wolf, Mad Mongols, Stalin, Oi Skall Mates i mnogi drugi.
Attackovci pozivaju i da im pošaljete svoje glazbene želje na njihovoj Facebook event stranici.

********************************************
Drugačija glazba provodi se kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
********************************************

#covidsafeevent
S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na koncert biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice ili PCR testa ili potvrde o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Hvala na razumijevanju. Također, molimo vas da tokom eventa nosite maske, svima koji nemaju maske na ulazu bit će dodjeljene te vas molimo da držite distancu.
Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.
#covidsafeevent
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Sljedeći događaj