22
tra
Rijeka
The Beertija

E.N.D., MBurns

Rijeka | The Beertija

22 .2022

E.N.D., MBurns

MBurns foto

share

Najglasniji nastup na Impulse Festivalu ove godine rezerviran je za zadarsko-riječku metal kombinaciju bendova koju čine E.N.D. i MBurns.

E.N.D.
E.N.D., poznati i kao Evil Never Dies, jedan su od najstarijih aktivnih metal bendova iz Hrvatske, osnovan 1996. godine u Zadru. Počeli su kao hardcore bend pod velikim utjecajem agresivnih zvukova Sick of it All i Hatebreeda.

Danas ovaj trio štuje kompleksan groove, zademfane tonove u drop štimu i nabrijane rifove, zapakirane u njihovu prepoznatljivu mješavinu thrasha, death metala i hardcore punka, privlačnu ljubiteljima umjetnika kao što su Meshuggah, Napalm Death, Sylosis i Whitechapel.

MBURNS
MBurns je četveročlani metal bend iz Rijeke osnovan 2006. godine. Od svog osnutka bend je odsvirao brojne klupske i festivalske nastupe diljem Hrvatske, kao i one izvan granica (Slovenija, Engleska, Bosna i Hercegovina).

Nakon 2011. godine bend izdaje svoj prvi istoimeni album kojeg nedugo zatim slijedi EP sa obradama nazvan “From Cover To Cover”. Nakon poduže diskografske pauze, krajem 2017. MBurns izdaje svoj drugi album “More To Life Than This” te isti također promovira na koncertima diljem Hrvatske kao i van granica.

ULAZNICE I SERVISNE INFORMACIJE
Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40,00 kn moguće je kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka ili u mrežnom sustavu Entrio.
Ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena se diže na 60,00 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama. Hvala na razumijevanju i dobrodošli!

Sljedeći događaj

22 - 23
tra
Rijeka
Nemo klub
Peki Pele