22
lip

Elis Lovrić

|

22 .2023

Elis Lovrić

Elis Lovric – Monte Zaro 2023 – vizual horizontal

share

Istarska vila umjetnosti Elis Lovrić i ove godine u magično okruženje pulskog parka Monte Zaro donosi jedinstveni koncertni program “Štorija od muziki i kamika”. U četvrtak, 22. lipnja, nagrađivana kantautorica i glumica čije su autorske pjesme ispjevane na istarskom dijalektu – labinskoj cakavici, svojim će stihovima, glazbom i iskrenom emocijom prirediti samostalni koncert na otvorenom, uz nekolicinu posebnih glazbenih gostiju.

Drugu godinu zaredom koncertni program “Štorija od muziki i kamika” povezuje glazbu s prostorom održavanja – kamenim stubištem uz fontanu na padini parka Monte Zaro te ukazuje na bogatu pulsku povijest i austrougarsku arhitekturu. Ovime ovaj specifični lokalitet postaje unikatna scenografija kulturnog događaja, čija tendencija je da postane tradicionalni godišnji koncert na ljetni solsticij.

Posebna gošća ovogodišnjeg koncerta bit će Leonarda Budija, mlada Puljanka iznimnih vokalnih sposobnosti, korisnica Udruge cerebralne paralize Istarske županije, a u samoj završnici koncerta, Elis Lovrić će se na pozornici pridružiti i 4a razred OŠ ”Šijana” iz Pule.

Koncertni program “Štorija od muziki i kamika”, koji će se održati u četvrtak, 22. lipnja u pulskom parku Monte Zaro, započet će u 21:30, a ulaz je slobodan.

Sljedeći događaj

23 - 25
lip
Split
Galerija Meštrović
Melodije Jadrana 2023.