04
svi
Zagreb
Peti Kupe

Esa's Afro-Synth Band i Natalie Robinson - Peti Kupe

Zagreb | Peti Kupe

04. 05. 2024 | 18:00

Esa's Afro-Synth Band i Natalie Robinson - Peti Kupe

Esa’s Afro-Synth Band i i Natalie Robinson – Peti Kupe

share

Proljeće je već ozbiljno zaživjelo, ponekad čak i s ljetnim temperaturama. Stoga vrijeme je da se počnemo družiti i na otvorenom. Peti Kupe otvara svoju terasu 4. svibnja uz posebne goste za ovu priliku – Esa’s Afro-Synth Band i Natalie Robinson!

Esa Williams, južnoafrički DJ i producent, kojeg smo već imali prilike upoznati, sastavio je skupinu iznimno talentiranih glazbenika koji čine Esa’s Afro-Synth Band. Ovaj sastav vodi na ritmičnu odiseju koristeći sintisajzere i udaraljke te ispreplićući kreativne talente umjetnika u usponu s Esinom glazbenom vizijom. Njihov primarni cilj nije samo oživjeti živahno nasljeđe južnoafričke plesne glazbe rođene u doba apartheida, već i razviti inovativne koncepte za budućnost. Ova predanost poštovanju prošlosti s pogledom na budućnost ističe ovaj bend kao dinamičnu snagu na suvremenoj glazbenoj sceni.

Takva je snaga i Natalie Robinson, DJ-ica koja se probila na sceni u Berlinu. Odrasla u multikulturalnom okruženju, Robinson je oduvijek upijala gospel, funk, soul, R&B i tradicionalnu gansku glazbu. S tim je korijenima izgradila temelj za svoju estetiku i razigrani stil. Natalie Robinson impresionira ne samo svojom zadivljujućom karizmom i tehničkim vještinama, već i svojom strasti i dubokim razumijevanjem underground house glazbe.

Domaćin na ovom dnevnom i noćnom događanju je Pepi Jogarde. Dobrom raspoloženju doprinijet će i ponuda dobre hrane, dok je za osvježenje zadužen Jack Daniels koji podržava Peti Kupe na šankovima, stageu i backstageu kluba.

Sljedeći događaj

04
svi
Split
Hrvatski dom Split – Koncertna dvorana Ive Tijardovića
Gradski zbor Brodosplit u Hrvatskom domu u Splitu