08
tra
Zagreb
Željezničar

ESCAPE ZAGREB: ETC launch party

Zagreb | Željezničar

08. 04. 2023 | 20:00

ESCAPE ZAGREB: ETC launch party

333481740_727352819016131_8132013473464494381_n

share

Obiteljska banda odgovorna za sva vaša toliko puta prepričana iskustva s Escape the city okupljanja teško podnosi isčekivanje do 7og mjeseca i povratka na mjesto plesnih zločina, mitsku plažu u Barbarigi. Kako bi si barem malo olakšali teško breme, odluka je pala da je potrebno presjeći ga jednom večeri soundsystem slavlja za sve prijatelje i poznanike Escape the city festivala, ovog puta u samom srcu betonske džungle poznatije kao Zagreb.
Iako su korjeni ETC-a duboko protkani organskim zvukom UK rootsa i duba, ovog puta velika dvorana kluba Željezničar gorjet će pod naletima teškog, dubokog i apokaliptičnog steppers zvuka uz selektorsku postavu koja dodatno očvršćuje hrvatsko-njemačku dub osovinu.
🔥 TOROKI ft. ISAYAH
🔥 DUBAR SOUND
🔥 BELLYFULL
🔥 JUNIOR T
🔥 MUNCHIES SOUND
⚡ PWRD BY FULL MIGHT OF DIGITRON SOUND SYSTEM
🧷 DECO BY THECO
🚥 | Toroki ft Isayah
Toroki je kroz posljednjih pola desetljeća stekao reputaciju versatilnog producenta koji je već s prvim izdanjem “Lion inna Jungle” pomeo scenu i oduševio selektore i publiku na plesovima diljem svijeta. Zagriženi soundsystem culture aktivist iz studija je od tada je nastavio izbacivati hit izdanja poput African Step-a, Critical Dub-a i posljednjeg albuma “Symbol of 1000 Thoughts” koji je bio kulminacija predanog rada u suradnji sa širokim spektrom MC-a i instrumentalista.
U Zagreb dolazi s partnerom na mikrofonu Isayahom predstaviti svoju viziju moderne dub muzike prije nego ga ljetne avanture odvedu na najveće svjetske dub festivale poput IDG-a i Dub Campa.
🚥 | Dubar Sound
Večer ce svojom produkcijom obogatiti jos jedan (domaći) gost iz Berlina, a to je Dražen aka Draško aka Kemza aka Dubar sound. Draško se proteklih godina pozicionirao kao jedan od produktivnijih i aktivnijih dub producenata s naših područja. Njegove trake provjereno i bez milosti tresu svaki dancefloor na kojem bivaju puštane.
Što je sve zakuhao ove zime u svom studiju premijerno ćemo čuti a bogami i osjetiti u Željeznicaru!
🚥 | Escape the city Small Stars
Kako bi Escape the city iskustvo bilo potpuno večer ce zaokružiti ETC Core crew: to su Junior T, Bellyfull i rezident sound system festivala, Munchies. Lokalni vokalni support i pogled na apokalipsu u vašem komšiluku predstavljaju Damian Prophet, Busy Baldhead i guest from Far away I-Sarana.
** Munchies ovoga puta nece tegliti vlastite kutije, nego će prasinu sa svojih kutija skinuti nitko drugi nego Digitron, koji će nas i vas tresti kroz noć sa svojih 8 hog scoopsa.
*** Digitron nece imati svoj set, ako ste se to pitali, nije do nas, ako vas zanima zašto Tomislav će tijekom večeri imati vremena za odgovoriti na sve vaše upite. 🙂
Upad: 8 evrića

Sljedeći događaj

08
tra
Zagreb
Grof Melin
Nirvana tribute by Nirvananas