08
lip
Zagreb
Boćarski dom

Eurosong - Najveći hitovi u Boćarskom domu

Zagreb | Boćarski dom

08. 06. 2024 | 21:00

Eurosong - Najveći hitovi u Boćarskom domu

Eurosong – Najveći hitovi

share

Ovogodišnji eurovizijski favorit Baby Lasagna, TikTok zvijezda Alessandra, legendarna jugoslavenska pobjednica Emilija Kokić, dvostruka azerbejdžanska predstavnica Efendi i danska pobjednica Eurovizije Emmelie de Forest – samo neki od sudionika prvog izdanja glazbeno-scenskog eurovizijskog spektakla Eurosong – Najveći hitovi, koji će se održati 8. lipnja u Boćarskom domu u Zagrebu. 

Eurosong – Najveći Hitovi ne samo da obećava nevjerovatne izvedbe najvećih eurovizijskih hitova, već će pružiti i nezaboravno iskustvo, spoj vrhunske produkcije i strastvene ljubavi prema Eurosongu. 

Osim domaćih i stranih predstavnika s Eurosonga, na događaju ćete imati priliku uživati u eurovizijskim hitovima izvedenim od strane izvođača koji su obilježili svoje nacionalne izbore kao što su Marko Bošnjak, Lara Demarin, Eugen Višić i ostali, a sam koncert sa sobom donosi šarenu paletu glazbenih trenutaka koje ćemo pamtiti zauvijek. 

Ulaznice za muzičko-scenski eurovizijski spektakl možete nabaviti preko web stranice ulaznice.hr, ali trebate biti brzi jer organizatori pripremaju spektakularan program te je broj ulaznica ograničen. 

Sljedeći događaj