08
lip
Zagreb
Boogaloo

Eurosong - Najveći hitovi u Boogaloou

Zagreb | Boogaloo

08. 06. 2024 | 21:00

Eurosong - Najveći hitovi u Boogaloou

Eurosong – Najveći hitovi

share

Ovogodišnji eurovizijski favorit Baby Lasagna, TikTok zvijezda Alessandra, legendarna jugoslavenska pobjednica Emilija Kokić, dvostruka azerbejdžanska predstavnica Efendi i danska pobjednica Eurovizije Emmelie de Forest – samo neki od sudionika prvog izdanja glazbeno-scenskog eurovizijskog spektakla Eurosong – Najveći hitovi, koji će se održati 8. lipnja u Boćarskom domu u Zagrebu. 

Eurosong – Najveći Hitovi ne samo da obećava nevjerovatne izvedbe najvećih eurovizijskih hitova, već će pružiti i nezaboravno iskustvo, spoj vrhunske produkcije i strastvene ljubavi prema Eurosongu. 

Osim domaćih i stranih predstavnika s Eurosonga, na događaju ćete imati priliku uživati u eurovizijskim hitovima izvedenim od strane izvođača koji su obilježili svoje nacionalne izbore kao što su Marko Bošnjak, Lara Demarin, Eugen Višić i ostali, a sam koncert sa sobom donosi šarenu paletu glazbenih trenutaka koje ćemo pamtiti zauvijek. 

Ulaznice za muzičko-scenski eurovizijski spektakl možete nabaviti preko web stranice ulaznice.hr, ali trebate biti brzi jer organizatori pripremaju spektakularan program te je broj ulaznica ograničen. 

Sljedeći događaj

08
lip
Zagreb
Tvornica kulture
Tibor Karamehmedović u Tvornici