11
velj
Zagreb
KSET

Fantom

Zagreb | KSET

11. 02. 2022 | 20:00

Fantom

Fantom KSET

share

U petak, 11.2. iz Beograda u KSET stiže misteriozni Fantom.

Beogradski glazbenik Petar Wagner je prije tri godine odlučio započeti glazbeni projekt koji se od tada razvio u novu silu na regionalnoj pop sceni pod nazivom Fantom.

Synth pop sastav koji uživo uz Wagnera čine i Luna Škopelja, Danilo Orbović, Todor Živković te Luka Sovrlić, zajahao je glazbeni val u uzletu, koji se zadnjih pet godina diže iznad regije i na čvrstoj je putanji prema vrhu.

Sami za sebe kažu da su pripovjedači noćnih priča koje se dešavaju na mračnim i pustim ulicama, u sobama s prigušenim svjetlima, sakrivenim klubovima Beograda, Zagreba, Ljubljane ili bilo kojeg drugog grada do koje ih noćno lutanje dovede.
Prvi singl “Žena” je otkrio kakav zvuk nas očekuju kroz buduća izdanja Fantoma – retro elektro pop sa sanjivim melodijama i tekstovima o strasti i ljubavi. Sredinom 2020. izbacuju EP “Karantin” kojim obrađuje temu anksiozne stvarnosti koja je poharala svijet. Iako novi sastav, već je nizom hitova uspješno ostavio trag na regionalnoj sceni kroz svoje narative i topli nepogrešivi zvuk koji je samo njima svojstven.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kn mogu se nabaviti u KSET-u ili putem sustava Entrio na https://www.entrio.hr/event/fantom-kset-10514. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 65 kn. Karte kupljene za koncert koji se trebao održati 4.11. vrijede i za novi datum.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu .
Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.
Na ulazu neće biti testiranja.

Sljedeći događaj

11
velj
Karlovac
Gradsko kazalište Zorin dom
Hojsak & Novosel ft. Pero Galić