13
lis
Zagreb
Peti Kupe

Fedde Le Grand u Petom Kupeu

Zagreb | Peti Kupe

13. 10. 2023 | 23:00

Fedde Le Grand u Petom Kupeu

Fedde Le Grand Peti Kupe

share

Coke Studio donosi nastup svjetske DJ zvijezde Fedde Le Granda.

Njegovi kreativni taktovi, melodije i ritmovi okružuju nas svakodnevno, a predanost glazbi i nepokolebljiva strast prema plesnom podiju čine ga važnim faktorom svjetske elektroničke scene. Još 2006. godine privukao je globalnu pozornost hitom Put Your Hands Up For Detroit kojim je udahnuo svježinu u ustajalu house scenu. Sve traženiji je zbog vještina remiksiranja, a njegov talent prepoznale su mnoge glazbene superzvijezde poput Madonne, Coldplaya, Robbieja Williamsa, Mobyja i Fatboy Slima.

Kao jedan od najdosljednijih muzičkih talenata, Fedde le Grand demonstrira sposobnost da se bez napora neprimjetno kreće između mainstream hitova i oštrijih underground zvukova. Diljem svijeta stotine tisuća svjedočile su efektnim nastupima uživo, među ostalim i na najvećim festivalima kao što su Coachella, Ultra, Global Gathering, Mysteryland i Tomorrowland, a ostala je zapamćena i njegova rezidencija u londonskom Ministry of Soundu.

U glazbeno-vizualnom spektaklu 13. listopada u Petom Kupeu će uz puno iznenađenja i vrhunskih beatova nastupiti i Vonn Z i VSNA.

Sljedeći događaj

14
lis
Varaždin
P4 – centar za mlade i nezavisnu kulturu
Kvart na brzaka u Varaždinu