25
lis
Zagreb
Klub kazališta Komedija (ex Kontesa)

Filmmusicorkestar u exKontesi

Zagreb | Klub kazališta Komedija (ex Kontesa)

25. 10. 2023 | 20:30

Filmmusicorkestar u exKontesi

Filmmusicorkestar u exKontesi

share

Filmmusicorkestar: Sevdah na filmu i okolo njega

Koncertna atrakcija Filmmusicorkestar poziva na posebnu glazbenu večer “Sevdah na filmu i okolo njega”, u srijedu, 25.10. u 20:30 sati, u lijepom, intimnom prostoru Kluba kazališta Komedija (ex Kontesa).

Glazbeni trio pripremio je atraktivni koncertni nastup na kojem će izvesti najpopularnije sevdalinke koje su svoje mjesto pronašle na filmskom platnu, a set listu će obogatiti i drugim sevdalinkama okupanim u atraktivne i zanimljive aranžmane te pokojom autorskom skladbom. Ovaj koncertni program u prošloj je godini bio iznimno uspješno prihvaćen gdje god da je izvođen, od Slovenije preko Hrvatske i BiH do Srbije i Makedonije. Publika je nerijetko bila pomiješanih emocija gdje su suze smjenjivale smijeh i obrnuto.

Senzualni vokal Elme Burnić odavno nikog ne ostavlja ravnodušnim dok ostatak postave, virtuozni Josip Mimica na klarinetu te sugestivni Admir Ćulumarević na gitari, predstavljaju uigrani team koji svojim sviračkim umijećem donosi neočekivana i duhovito osmišljena aranžerska rješenja koje svakako vrijedi doživjeti uživo.

Osim pomno osmišljenih glazbenih iznenađenja, program će zasladiti i jedna autorska skladba vokalistice benda, Elme Burnić, s njezina kantautorskog albuma prvijenca, pod nazivom “Zemlja”, objavljenog u lipnju u izdanju Croatia Recordsa.

Ulaznice za glazbenu večer “Sevdah na filmu i okolo njega” moguće je nabaviti na https://www.ulaznice.hr/web/event/8/16586 ili na blagajni Komedije u Oktogonu.

Sljedeći događaj

25
lis
Zagreb
Kulturni centar Mesnička
Trio Franolić Mureškič Gabrić u KCM-u