19 - 21
srp
SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA
Brezje (Međimurje)

Forestland Festival XII

SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA | Brezje (Međimurje)

19 - 21.07.2024

Forestland Festival XII

Forestland Festival

share

Forestland Festival XII u međimurskom Brezju, 19.-21. srpnja 2024. godine

„Brže, bolje, veće“ tako nam olimpijsko ljeto 2024. najavljuju iz Forestland Festivala. Po 11. puta nas u međimurskom Brezju očekuje preko 48 sati glazbe, tri pozornice i mnogo iznenađenja, sve od 19. do 21. srpnja! Nekoliko stotina artista, preko pet stotina sati glazbe bila je samo uvertira u Forest XII.

Najveći kontinentalni festival elektronske glazbe ovog će ljeta ugostiti najbolje iz svijeta glazbe, od regionalnih, lokalnih i svjetskih zvijezda, do live act izvođača.

Najveće ime koje će Forestland ugostiti definitivno će biti nizozemski house DJ Fedde Le Grand koji po prvi put stiže na naše prostore. Nakon brojnih vrhunskih live act performansi i nastupa DJ-a, Forestland će se u 2024. pokloniti kralju house glazbe, „Fedde-u“.

Već godinama Forestland je jedan od najdugovječnijih, ali i izvorno hrvatskih, festivala, ne samo na kontinentu Hrvatske, već i u regiji. „Forestland se gradi 365 dana u godini, ovo izdanje je u maloj prednosti jer je u pitanju prijestupna godina“ rekao je Krešo Biškup iz organizacije. „Uvijek razmišljamo što, kako i koliko brže, bolje i jače. U suradnji s partnerima u 2024. u Međimurje dolazi Fedde Le Grand, stižu i jaka regionalna imena, brojni live act artisti, glazbenici iz trap, hip hop i R’n’B, a nadamo se i još kojem velikom imenu svjetske električne glazbene scene.“ Forestland će se u 2024. održati od 19. do 21. srpnja: „U dobro poznatom formatu, od petka u podne do nedjelje u podne, Forestland će rasplesati i deset tisuća posjetitelja. Iako nas je u 2023. ometala kiša, Forestland nije stao, već je plesao u zahtjevnim, neki bi rekli i nemogućim uvjetima. Novo izdanje unosi i nove formate, nove nastupe, ali i povratak korijenima kroz okupljanje regionalne scene kako bi ojačali i podržali lokalne izvođače, povratak Female DJ Night Stagea, trap pozornice, ali i dolazak najvećih svjetskih electro zvijezda“ dodaje Biškup.

Ulaznice po cijeni već od 40 eura za oba festivalska dana mogu se pronaći u sustavu Entrio na www.entrio.hr, na brojnim prodajnim mjestima i kod lokalnih promotora, a nakon early bird promotivnog razdoblja cijena se podiže na 50 eura od 15. siječnja 2024. godine.

Sljedeći događaj

22
srp
Šibenik
Tvrđava sv. Mihovila
Gregory Porter – Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik