28
pro
Zagreb
KSET

Freaktion

Zagreb | KSET

28. 12. 2022 | 20:00

Freaktion

freaktion_

share

“Aesthetic-Sin” dugoiščekivani je album prvijenac pulske grupe Freaktion, čiji je izlazak najavljen za 25.12., kao božićni poklon svim slušateljima i vjernim pratiteljima benda. U suorganizaciji sa Supervalom, festivalom bendova školskog uzrasta, talentirana i hvaljena četvorka zagrebačkoj će publici predstaviti prvi studijski album nastupom u KSET-u 28.12. s početkom u 21:00 sat.

Oformljeni kao alternativni rock band, Freaktion sviraju od 2018. godine kad su se prvi članovi Vasja Šumonja, Toni Drandić i Maja Šebelić okupili na Rock campu u Puli. Ubrzo im se pridružuje i gitarist Gabriel Radović te se odlučuju posvetiti skladanju vlastitih pjesama. Do sada su nastupili na raznim manifestacijama poput PremanKulture (SeptembArta), Roštiljarke, RiRocka, otvaranja Seasplash platforme, festivala mladih bendova Superval, te INmusic festivala. Svirali su i kao predgrupa Atomskom skloništu, Sari Renar, te Klinika Denisa Kataneca.
Informacije o ulaznicama dolaze uskoro, a svi prisutni moći će kupiti i Freaktion majice i CD-e.

Predgrupa na promociji albuma još je jedan hvaljeni školski bend – zagrebački Slow Cured koji također najavljuju skori izlazak svojeg trećeg singla.

Sljedeći događaj

29
pro
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Dan Dvorane Diva i poziv na ples