22 - 23
srp
Split
Park Mladeži

Fusion festival

Split | Park Mladeži

22 - 23.07.2022

Fusion festival

2022-05-18-19-44-590-

share

Fusion – World Music Festival novi je glazbeni dvodnevni događaj koji se održava u Splitu – prijestolnici glazbe i zabave, a koji će ove godine u dva dana, 22. i 23. srpnja 2022. okupiti najveće hrvatske i regionalne glazbenike današnjice.

Najveća festivalska pozornica, vrhunska produkcija, više od 15 najvećih izvođača na jednom mjestu, dva dana i više od 50.000 posjetitelja.

Ideja Fusion festivala je kreirati fuziju najslušanijih i najtraženijih izvođača bez obzira o kojem stilu glazbe je riječ. Glazbena priča koja svira kvalitetu i tradiciju, vječne klasike i posljednje hitove, spoj starog i mladog, do sada nikada ispričano.

Ovo premijerno izdanje Fusion festivala u znaku je raznovrsnih glazbenika koji nude jedinstven doživljaj i neviđen glazbeni spektakl na ovim prostorima, a već sljedeće godine će ugostiti i popularne izvođače iz ostatka svijeta.

U sklopu prvog line-upa otkriveno je da će 22. srpnja nastupiti Saša MatićŽeljko Samardžić, Nucci i Voyage, a sada se zna da će im se pridružiti Sara Jo, Aleksandra Prijović, Aco Pejović, Gazda Paja i djevojke iz grupe Hurricane, kojima će to biti jedan od zadnjih zajedničkih nastupa.

U subotu, 23. srpnja na stadion Park mladeži stižu najtraženiji hrvatski izvođači. Poznatim glazbenim imenima druge večeri s nedavno objavljenog line upa, Gibonniju, Doris Dragović, Nini Badrić,  pridružen je popis izvođača: Petar Grašo, Jelena Rozga, Tonči Huljić & Madre Badessa, Dalmatino

Sljedeći događaj

22
srp
Trogir
Kula Kamerlengo
Belper Chor & Kamerata Zagreb