31
svi
Zagreb
Jarun

Future Scope: Boris Brejcha @ Zagreb Music Fest, Jarun

Zagreb | Jarun

31. 05. 2024 | 20:00

Future Scope: Boris Brejcha @ Zagreb Music Fest, Jarun

Future Scope: Boris Brejcha @ Zagreb Music Fest, Jarun

share

Future Scope: Boris Brejcha @ Zagreb Music Fest, Jarun

Pripremite se za nezaboravno glazbeno putovanje jer Future Scope predstavlja ikonu Borisa Brejchu kao headlinera drugog dana Zagreb Music Festivala na Jarunu. Doživite čaroliju high-tech minimalnih ritmova koji su osvojili publiku diljem svijeta!
Boris Brejcha, poznat po enigmatičnoj Joker maski, vraća se na Jarun 31. svibnja 2024., donoseći svoju jedinstvenu glazbenu estetiku u središte Zagreba. Njegov high-tech minimal žanr nije samo glazba; to je pokret koji je transformirao elektroničku glazbenu scenu. S melodičnim minimal techno zvukom i minimalističkim pristupom produkciji, Brejcha je vizionar koji pomiče granice onoga što minimal techno može biti.
Između brojnih singlova i 12 albuma, Brejcha spretno spaja elemente raznolikih stilova, uključujući trance, techno i house. Uzbudljive vijesti i dalje stižu, jer Brejcha će početkom 2024. objaviti novi album, pružajući posjetiteljima festivala ekskluzivnu priliku da budu svjedoci njegovih najnovijih kreacija.
Ne propustite priliku doživjeti hipnotizirajuće ritmove Borisa Brejche, uz posebnu gošću Ann Clue, pojačanje iz Brejchinog labela obitelji Fckng Serious. Lokalni talenti DJ Jock, Shipe i Neroa također će doprinijeti pulsirajućoj glazbenoj avanturi uz vrhunske audio-vizualne doživljaje ovog party eventa koji ne smijete propustiti!

UMJETNIK IZA MASKE
Boris Brejcha, koji je započeo svoje glazbeno putovanje s 12 godina, prepoznatljiv je po karnevalskoj maski, podsjetniku na tragičan događaj iz djetinjstva. Kao osnivač izdavačke kuće Fckng Serious, Brejcha je postao jedan od najplodnijih DJ-eva, s milijunima pregleda na svojim YouTube nastupima.
Early bird ulaznice su već dostupne u sustavu Entrio, počevši od 25 €, s ograničenim brojem. Cijene će rasti u sljedećim serijama, stoga zgrabite svoje ulaznice na vrijeme!

𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐔𝐏:
► BORIS BREJCHA
► ANN CLUE
+ local support
► DJ JOCK
► SHIPE
► NEROA
____________________
𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦 – 𝗘𝗡𝗧𝗥𝗜𝗢
E̶A̶R̶L̶Y̶ ̶B̶I̶R̶D̶ ̶-̶ ̶2̶5̶€̶ ̶(̶l̶i̶m̶i̶t̶e̶d̶)̶ 🅢🅞🅛🅓 🅞🅤🅣
1̶S̶T̶ ̶R̶E̶L̶E̶A̶S̶E̶ ̶-̶ ̶3̶0̶€̶ ̶(̶l̶i̶m̶i̶t̶e̶d̶)̶ 🅢🅞🅛🅓 🅞🅤🅣
2ND RELEASE – 35€
VIP TICKET – 60€ (limited)

Sljedeći događaj