26
srp
Vinkuran
Cave Romane

Futurescope & Balance: Ben Klock @ Cave Romane

Vinkuran | Cave Romane

26. 07. 2024 | 21:00

Futurescope & Balance: Ben Klock @ Cave Romane

Futurescope & Balance: Ben Klock @ Cave Romane

share

U petak, 26. srpnja, pozornicu u vinkuranskom Cave Romane preuzima nitko drugi nego Ben Klock, ikona berlinskog underground techna. 

Na ovoj jedinstvenoj istarskoj lokaciji, Cave Romane u Vinkuranu, Future Scope i istarski kolektiv Balance udružili su snage kako bi stvorili nezaboravno dvodnevno party iskustvo. Cave Romane, povijesni kamenolom iz kojeg je vađen materijal za slavne rimske građevine poput amfiteatra Slavoluka Sergijevaca u Puli, sada pruža savršen ambijent za spoj povijesne baštine i modernih elektroničkih zvukova.

Na ovom posebnom događaju, uz Klocka će nastupiti i domaći DJ-evi DJ Jock, Lemon i Shipe, donoseći svoj prepoznatljiv zvuk i energiju. Ljetnim gostovanjem Ben Klock se vraća Future Scope publici nakon fenomenalbog nastupa u zagrebačkom klubu Boogaloo u studenom prošle godine. 

Ulaznice za Ben Klocka već su u prodaji po early bird cijeni od 30€ putem sustava Entrio. Također, u prodaji se nalazi i 3. val ulaznica za Paul Kalkbrennera po cijeni od 50 EUR, a ako želite partijati dva dana, cijena early bird Two Day Party Pass ulaznice je 70 EUR. Future Scope i Balance pozivaju sve zaljubljenike u elektroničku glazbu da se pridruže ovoj izvanrednoj dvodnevnoj fešti koja spaja povijesni ambijent Cave Romane s pulsirajućim ritmovima velikana berlinskog techna. Ne propustite ovaj jedinstveni događaj koji obećava biti vrhunac ljetne party sezone u samom srcu Istre!

Sljedeći događaj