08
ožu
Zagreb
Arena Zagreb

Gibonni u Areni Zagreb

Zagreb | Arena Zagreb

08. 03. 2023 | 20:00

Gibonni u Areni Zagreb

Gibonni /Vedran Metelko

share

Gibonni će održati koncert 8. ožujka 2023. u Areni Zagreb.

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi.

Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije.

“Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije” samo su neke od onih zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte.

A ti koncerti uvijek su posebni pa publika s veseljem očekuje najavljeni veliki koncert na kojemu će pjevati uz vrhunski bend, ali i ugostiti prijatelje iznenađenja. Uvijek poseban, Gibonni je i za ovaj koncert, 8. ožujka iduće godine, osigurao nešto drugačije.

Kako je njegov koncert na Dan žena, Gibonni je iz muške solidarnosti osigurao poseban paket za one koje je nazvao “službenim udvaračima”.

“Ako je netko bacio oko na djevojku iz ureda, fakulteta, razreda”, na njegovu koncertu ima priliku povesti je po nižoj cijeni. Specijalni kontingent od 400 paketa za sve koji žele drage im djevojke i žene povesti na koncert u prodaji će biti za sve sektore.

Paket od dvije “udvaračke” ulaznice za parter možete nabaviti po cijeni od 200 kuna, fan pit će koštati 250 kuna, donja tribina 310 kuna, a gornja tribina 230 kuna.

Sve ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 5. prosinca 2022. godine u 12 sati putem sustava Entrio.

Sljedeći događaj

08
ožu
Velika Gorica
Pučko otvoreno učilište Velika Gorica
Stjepan Jimmy Stanić & The Boys