12
stu
Koprivnica
FUNK

GRŠE, JUREK, AMFIE

Koprivnica | FUNK

12. 11. 2021 | 20:00

GRŠE, JUREK, AMFIE

share

Jedan od najpopularnijih domaćih hip-hop izvođača, GRŠE, u petak 12.11.2021. po prvi puta dolazi u Koprivnicu, gdje će održati nastup u prostoru FUNK i time otvoriti novu “indoor” sezonu. Kao support nastupaju mladi i izrazito talentiran Jurek iz Varaždina, te domaćoj publici već dobro poznato ime, Amfie!

Autor velikih hitova “Highlife”, “Badr Hari”, “Gangland” i drugih, 2021. izbacuje svoj drugi po redu album ‘Platinum’ s kojim se etablira kao jedno od najzanimljivijih i najenergičnijih novih imena na hip-hop sceni, što dokazuje rasprodanim solo koncertima i nastupima na svim većim regionalnim festivalima. Aktualni album “Platinum” u svojih 45 minuta donosi cijeli niz hitova koje je kritika i publika objeručke prihvatila, te je Grše u vrlo kratkom roku iz potpunog anonimca postao jedno od najprepoznatljivijih hip-hop imena regije.

ULAZNICE:
Pretprodaja: 50kn (fizičke ulaznice u KKC Pixel / Trg mladosti 18, Koprivnica)
Na dan: 70kn.

VAŽNO:
Koncert će se održati u zatvorenom prostoru, te će prilikom ulaska svi posjetitelji morati pokazati Covid potvrdu i osobnu iskaznicu ili negativan nalaz testa, također uz osobnu iskaznicu. Testiranja se na ulazu neće provoditi.

Sljedeći događaj

13
stu
Zagreb
Avant Garden
NAJVEĆI TRASH PARTY