26
srp
Rijeka
Trsatska gradina

Grupa Forum

Rijeka | Trsatska gradina

26. 07. 2023 | 21:30

Grupa Forum

GRUPA FORUM-min

share

Grupa Forum je osnovana 1985. godine u Zadru. Sastoji se od 7 članova (Davor Pekota, Rikardo Perković, Ivan Ive Županović, Hrvoje Perić, Boris Ivanov, Vedran Supičić i Klaudio Krizman) i svi su članovi Hrvatske glazbene unije.

Iza sebe brojimo stotine samostalnih koncerata, gostovanja na koncertima nekih od najvećih imena sa naše glazbene scene, ali i na raznim festivalima kako u zemlji tako i u inozemstvu.
Grupa Forum također iza sebe ima 5 vrlo uspješnih studijskih nosača zvuka. Mnoge pjesme su dandanas rado slušane i prisutne po raznim medijima u Hrvatskoj, na prostoru bivše države ali i u inozemstvu. Bend je upravo u fazi snimanja novog, šestog studijskog nosača zvuka. Premijera prve pjesme „Bez nje“ za koju smo snimili i spot, u suradnji s našom izdavačkom kućom „Croatia Records“ je bila u svibnju 2018. godine.

Pjesmu „Samo me ljubi“ (autor je Neno Belan) premijerno su predstavili u kolovozu 2018. godine na Festivalu dalmatinske Šansone u Šibeniku i za nju osvojili nagradu za najbolju interpretaciju. U međuvremenu su snimili spot za nagrađenu pjesmu. Snimili su još novih pjesama i spotova koji se mogu naći na YouTube kanalu izdavačke kuće „Croatia records“.
Glazba koju kao band izvode sastoji se od njihovih autorskih pjesama, ali i domaćih zabavnih hitova, dalmatinske glazbe, plesne glazbe kao i internacionalnih standarda, poznatih ritmova bossa nove, smooth jazza, swinga, rocka, pop rocka te drugih standarda.
***
Ne sumnjamo da će se za ovaj koncert tražiti karta više zato osigurajte svoju na vrijeme.
***
Vrata Gradine otvaraju se u 20:00 sati, a koncert započinje u 21:30 sati.
***
➡️𝐆𝐃𝐉𝐄 𝐊𝐔𝐏𝐈𝐓𝐈 𝐔𝐋𝐀𝐙𝐍𝐈𝐂𝐄?⬅️
⏩U Vintage baru na Trsatskoj gradini
⏩putem portala www.mojekarte.hr
⏩New Sound d.o.o. / Trg maršala Tita 2/ Matulji
⏩Foto Revija / Užarska 28 / Rijeka
⏩Dallas Records Rijeka / Splitska 2a /
⏩Na sam dan koncerta na ulazu u Gradinu

Sljedeći događaj

27 - 29
srp
Koprivnica
Kampus Koprivnica
RockLive Festival