22
ruj
Osijek
Kulturni centar Osijek

Gužva u 16-ercu: 30 rođendan u KC Osijek

Osijek | Kulturni centar Osijek

22. 09. 2023 | 20:00

Gužva u 16-ercu: 30 rođendan u KC Osijek

Gužva u 16-ercu 30 godina KC Osijek

share

Gužva u 16-ercu slavi 30 godina koncertom u Osijeku

Kultni osječki punk-rockeri Gužva u 16-ercu obilježavaju svoj nevjerojatan 30-godišnji put na glazbenoj sceni, a nedavno su izbacili i svoj najnoviji studijski uradak. Kako bi obilježili ove značajne prekretnice, bend je odlučio organizirati ekskluzivni klupski koncert na krovu Kulturnog centra Osijek u petak, 22. rujna 2023. Tijekom tog događaja predstavit će svoj novi album “Smrtonosni Zadah” s kojeg će odsvirati nekoliko novih pjesama, dok će kroz večer odzvanjati najznačajniji hitovi iz njihove duge karijere. Na koncertu će im podršku davati prijatelji; Damir Mihalička sa svojim osebujnim stihovima i mladi osječki bend Igla i Ziherice.

Gužva u 16-ercu prvenstveno djeluje kao glazbeni sastav usmjeren na live nastupe. Tijekom proteklih nekoliko desetljeća zabavljali su publiku po raznim regijama, na njihovoj karti su bile i zemlje poput Irske, Njemačke i Austrije.

U ožujku ove godine članovi Muto, Jela, Hrca i Alen predstavili su svoj najnoviji album za diskografsku kuću Croatia Records. Na ovom albumu nalazi se kolekcija od trinaest pjesama, a nedavno su objavili i drugi singl te spot za pjesmu “Gorki Pelin“. Na ovom videu i pjesmi surađivali su s prijateljem Tomfom, koji je član poznatog zagrebačkog benda Kawasaki 3p.

Sljedeći događaj

22
ruj
Koprivnica
Domoljub
Oridano Guitar Trio u Koprivnici