06
lip
Zagreb
Klub Močvara

Hardcore legende Slapshot u Zagrebu

Zagreb | Klub Močvara

06. 06. 2022 | 20:00

Hardcore legende Slapshot u Zagrebu

slapshot

share

Dugo nije bilo HC-a na Good Vibrationsu pa to više nije moglo tako! U goste nam stižu hardcore legende Slapshot koji ove godine obilježavaju 35 godina postojanja benda! Tim će povodom u sklopu velike europske turneje po treći put doći u Zagreb, a prošli put su nas posjetili prije tri godine kad su dijelili pozornicu s Dropkick Murphysima. Mjesto radnje je Močvara, datum je 6. 6. 2022. Cijena ulaznice je 80 kuna u pretprodaji, na dan će koštati 100 kuna, a mogu se kupiti u Dirty Old Shopu.

Slapshot je osnovan 1985. u Bostonu, gradu koji je uvijek slovio kao jedan od najplodnijih gradova kad je u pitanju hardcore. Boston je osim po Celticsima i Red Soxima poznat i po hokejaškoj ekipi Bruins, a budući da je vokal i jedan od osnivača benda Choke veliki fan tog sporta, ime benda dao je po situaciji u kojoj je visoko podignuta palica prije ispucavanja paka.

Do sada su snimili nekoliko EP-a, live izdanje i 11 albuma, a posljednji, vrlo simboličnog naziva “Make America Hate Again” će ovom prilikom promovirati u Močvari. Među brojnim izdanjima svakako vrijedi istaknuti i split s Igniteom s kojim su svirali veliku turneju po Europi s čak 50 nastupa u 54 dana.
Bend su obilježile i česte promjene postave, a danas ga čine gitarist Craig Silverman, bubnjar Corey Koniz, basist Ryan Packer i vokal Jack “Choke” Kelly.

FB: https://www.facebook.com/SlapshotBoston/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=nVq4k156QYs

Sljedeći događaj