07
pro
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Harlem Gospel Choir u Lisinskom

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

07. 12. 2023 | 20:00

Harlem Gospel Choir u Lisinskom

Harlem Gosper Choir

share

Harlem Gospel Choir – Celebrating 60 years od Whitney Houston!

Pet godina od posljednjeg trijumfalnog nastupa, najpoznatiji gospel zbor na svijetu Harlem Gospel Choir vraća se u Zagreb u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog
Svjetski poznati Harlem Gospel Choir, koji izvodi suvremeni gospel s primjesama jazza i bluesa, sinonim je za moćne vokale, veličanstven zvuk i zaraznu energiju. Gotovo dva desetljeća predstavljaju američku prvu ligu gospel zborova i postali su svjetska atrakcija koja oduševljava mnogobrojnu publiku inspirativnom i moćnom crnačkom gospel glazbom.

Od 1986. godine Allen Bailey i njegov zbor, formirani od najljepših crkvenih glasova Harlema i New Yorka, putuju svijetom i dijele s publikom užitak pjevanja. Ove godine donose na pozornicu program posvećen Whitney Houston.

Jedini gospel zbor koji je nastupao za dvojicu papa (Ivan Pavao II i Benedikt XVI), dvojicu američkih predsjednika (Carter i Obama), kraljevsku obitelj, Nelsona Mandelu i na brojnim svjetski poznatim događanjima kao što su International Broadcast Memorial na Times Squareu za Michaela Jacksona, 60. rođendan Eltona Johna i mnogi drugi!

Ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog te online na ulaznice.hr i Eventim.hr.

Sljedeći događaj

07
pro
Zagreb
Vintage Industrial Bar
The Necks u Vintage Industrial Baru