24
stu
Zagreb
AKC Attack

Heiße Scheiße: SZCH i DJ Tepih Centar @ AKC Attack

Zagreb | AKC Attack

24. 11. 2023 | 23:00

Heiße Scheiße: SZCH i DJ Tepih Centar @ AKC Attack

Heiße Scheiße: SZCH i DJ Tepih Centar @ AKC Attack

share

Heiße Scheiße: SZCH i DJ Tepih Centar @ AKC Attack

U petak, 24.11. u Attack dolaze nam dragi gosti s kojima je uvijek lijepo izmijeniti koju riječ, popiti čašicu i izgubit se u razgovorima bez ili s vrlo malo konteksta.

SZCH
DJ i producent kojem previše ne treba isticati prošlost, ali ipak ćemo malo. SZCH je umjetnik koji je očito veći dio života proveo na internetu što se vidi u estetici i načinu produkcije koja je memetificirana do meta razine i djeluje kao da ima interne fore sa samim sobom. Kroz memeove i beatove transcendira klasični klupski doživljaj, njegovi miksevi povezuju naizgled nespojive stilove elektronike, a nagle promjene BPM-a pomažu mu da nametne mood u svakom trenutku. Ova zvijer imala je live radio nastupe na Red Light Radio, Operator, Berlin Community Radio i Balamii, a osim tog snimao je setove i za NTS Radio i LYL.

DJ Tepih Centar
Iako radi na rebrandingu, ZAO, u sklopu Heiße doživljava rerebranding pa se vraća u svoju iskonsku inkarnaciju – DJ Tepih Centar. Tepih centar je već 30 godina sinonim za kvalitetu, najveći izbor i izvrsnost u prodaji tepiha i svih vrsta toplih podnih obloga. Godinama već zbunjuje ljude svojim miksevima po klubovima i emisijama, a odnedavno i produkcijom. Ovaj dragi čovjek obožava glazbu, što se i vidi u eklektičnim setovima koji na papiru ne bi trebali imati smisla, ali on ga ipak uspije dati visokim konceptima o kojima će pričati pijan, ponekad i retroaktivno. Dolaskom na Heiße party također pomažete i svim žrtvama tepih landa.

Naši dečki: Meka Drina, MKB & Babiç
Pretprodaje nema. Upad 8€.

Sljedeći događaj