02
ožu
Zagreb
Vintage Industrial Bar

Helem Nejse

Zagreb | Vintage Industrial Bar

02. 03. 2023 | 21:00

Helem Nejse

Helem Nejse – promo foto 01 – cc KSET

share

Sarajevski kolektiv Helem Nejse najavljuje novi, a ovaj put i veći samostalni koncert četiri godine nakon spektakularnog koncerta u KSET-u.

U četvrtak, 2. ožujka stižu u Vintage Industrial Bar, gdje će uz svoj dosadašnji repertoar, predstaviti i nove pjesme s nadolazećeg albuma ‘Ozbiljna Zaebancija’. Njihov novi album najavljuje pjesma ‘Ruža’, koju je obilježila suradnja s poznatom glazbenicom Amirom Medunjanin koja je prvi put zakoračila u hip-hop žanr.

Ulaznice za koncert u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u prodaju kreću ovog petka, 27. siječnja u podne, putem online sustava Eventim.hr te na svim prodajnim mjestima platforme, po cijeni od 10€ u pretprodaji i 12€ na dan događanja.

‘Suradnja s Amirom proizašla je iz naše želje da s njom, umjetnicom svjetskog glasa, podijelimo pjesmu. Naš član Stihomir Klepić je napisao tekst, a posredstvom Dine Šarana (Letu štuke) uspjeli smo ostvariti kontakt. Već na prvo slušanje demo verzije, zaljubili smo se u ono što smo zajedno stvorili’, otkrivaju članovi grupe.

Ni cijenjena Amira Medunjanin nije krila svoje zadovoljstvo ‘Ružom’, fascinirana stihovima koji su napisani za nju: ‘Helem Nejse su napisali odličnu pjesmu i nadam se da će doći do srca mnogih ljudi. Sjajna su ekipa mladih ljudi s kojima sam se brzo našla na istoj valnoj duljini’.

Sljedeći događaj

03
ožu
Rijeka
Ex port Delta
Partibrejkers