24
ruj
Amatersko kazalište Belišće
Pivovara “Lepi Dečki”

Hladno Pivo

Amatersko kazalište Belišće | Pivovara “Lepi Dečki”

24. 09. 2022 | 21:00

Hladno Pivo

Hladno pivo

share

Nakon što su u svibnju godine bez problema rasprodali ovaj prostor Hladno Pivo su odlučili čakovečke „Lepe dečke“ uvrstiti i kao jedan od posljednjih koncerata na njihovoj „35 za 35“ turneji. U Čakovcu će se, na posljednjem tamošnjem nastupu prije neodređeno duge pauze, ukazati u subotu, 24. rujna.

Kako je u svibnju gomila fanova ostala bez svje ulaznice, Hladno Pivo se vraćaju na otvoreni prostor pivovare „Lepi dečki“ u Čakovcu, na posljednju rundu u sklopu turneje, a biti će ujedno biti i zadnji i ekskluzivni koncert u tom dijelu Hrvatske.

Grupa Hladno Pivo nedavno je najavila dužu koncertnu pauzu, na koju ide nakon velike i izuzetno uspješne godine kojom obilježavaju 35 godina rada. Koncerti koje najavljuju u rujnu i listopadu posljednji su za jedan duži vremenski period, a u narednim godinama Mile Kekin posvetit će se solo karijeri dok će ostatak banda nastaviti zajednički rad kroz svoj Guerilla Mainstream projekt.

Ulaznice za koncert u Čakovcu u prodaju kreću u srijedu, 31. kolovoza u 9:00 u prodajnom sistemu Eventim. Cijena im iznosi 100 kn u pretprodaji, odnosno 120 kn na dan koncerta. Od petka 2. rujna ulaznice će biti dostupne i u pivovari „Lepi dečki“.

Sljedeći događaj

24
ruj
Zagreb
AKC Attack
Hybrid – Indoor Gathering